Kam pro všechny nezbytnosti do domácnosti? Rozhodně do Domácích potřeb Pekařská!

Který obchod v Brně byste zaručeně měli znát? Rozhodně právě Domácí potřeby na Pekařské 86. Tento obchod je zde více než 70 let, jedná se mimochodem o jednu z nejdéle fungujících prodejen v Brně. Seženete zde nejrůznější nutné potřeby do domácnosti – do kuchyně, nádobí, porcelán, sklo a hlavně, nechybí tu i takové věci, na které jinde už skutečně jen tak nenarazíte. Zmínit také musím velmi přijatelné ceny! Kvalitní a neponičené zboží zde také vykupují. Pokud vám v ohledu domácích potřeb cokoliv nutného chybí, jsem si jistá, že právě zde to seženete. :) V Domácích potřebách Pekařská jsem vám nafotila malou reportáž – inspirujte se v následujícím článku…

Jsem si jistá, že mnoho obyvatel Brna mé i starší generace obchod Domácí potřeby Pekařská velmi dobře zná. :) Aby také ne – právě tato prodejna je na stejném místě, tedy na Pekařské 86, již neuvěřitelných více jak 70 let! Jedná se tak o jednu z nejdéle fungujících prodejen v Brně, která se po celé ty dlouhé roky těší velké oblibě u svých zákazníků.

Sama se tomu nedivím – když jsem nabídku tohoto obchůdku poznala, byla jsem opravdu nadšená! Právě zde totiž seženete do domácnosti mnohé věci, které se už skutečně jen těžko shání.

Jistě mnozí pamatujete klasické domácí potřeby z dob našeho mládí, dětství – kdy zde býval výběr velmi pestrý. Tyto obchody časem téměř vymizely a nahradily je větší řetězce, kde je ovšem sortiment často omezený… Těžko se hledají takové věci, jako vykrajovátka a tvořítka na tradiční české cukroví, dětský porcelán s Krtečkem a jinými oblíbenými motivy, jen si vezměte – kde jste třeba viděli „mašlovačky“ z peří na potírání při pečení, sítka do dřezů, termofory, plastové háčky do domácnosti… To jsou věci,  které ve zmiňovaných velkých obchodech prostě neuvidíte.

Ovšem, v Domácích potřebách Pekařská si zakládají na tom, aby zde lidé sehnali i takové věci, na které byli zvyklí a které rádi používají dodnes.

Co vše tedy v Domácích potřebách Pekařská najdete?
Sortiment tvoří zboží českých značek a firem, což vám jistě bude také sympatické.

Koupíte zde klasický sortiment domácích potřeb, různé drobnosti do domácnosti, příbory, kuchyňské náčiní a potřeby.
I když je už po Vánocích, najdete tu i tak vykrajovátka na perníčky – budou i v duchu Velikonoc – tvořítka a formičky na cukroví, vály a válečky, zmiňované mašlovačky z peří, nechybí i formy na pečení… 

Oblíbené jsou tu i různé skleněné dózy, lahvičky – na vaječňák, domácí likéry, marmelády a džemy… 

Velmi široký je zde sortiment kvalitního českého porcelánu a skla. Nádherný je pak zlacený karlovarský porcelán, pořídíte zde pak i etažéry – využijete na cukroví, studené občerstvení, dezerty…

Za zmínku stojí i porcelán Thun, sklo a vázy Bohemia Glass a Bohemia Crystal, krásné konvičky na čaj…

Nádherné jsou i porcelánové talířky pro děti s motivy oblíbených postaviček z pohádek, nechybí samozřejmě všemi milovaný Krteček. :)

Líbit se budou i kvalitní skleničky na víno s výstižnými nápisy!

Zboží je zde možné nakupovat jak kusově, tak i v celých sadách. A je možné se domluvit i na dodání zboží na objednávku.

V Domácích potřebách Pekařská probíhá také výkup zboží, a to buď za hotové peníze, nebo do komise. Toto zboží vykupují pouze v perfektním stavu, neponičené…

Jak zmiňuji v úvodu, ceny jsou v Domácích potřebách skutečně příznivé, myslím, že budete mile překvapeni.

Mimochodem, nákup probíhá jak přímo v kamenné prodejně na Pekařské 86, ale je možné se domluvit na zaslání zboží do Zásilkovny (objednávky přes Facebook Domácí potřeby Pekařská).

Zkrátka, tento obchod opravdu musíte znát – jistě tu vždy najdete to, co do domácnosti sháníte!

Domácí potřeby Pekařská najdete na Pekařské 86.

ODKAZ: DOMÁCÍ POTŘEBY PEKAŘSKÁ / facebook
ODKAZ: DOMÁCÍ POTŘEBY PEKAŘSKÁ / instagram