Překrásné místo pro vaši svatbu, ale i jakoukoliv jinou událost – Kounický dvůr

Sama si vzpomínám, jak bylo před mnoha lety obtížné najít ideální místo pro mou vlastní svatbu… Každý máme od daných prostor svá očekávání, ovšem to hlavní vždy je, aby se zde hosté cítili dobře… Pokud tedy svatbu plánujete – třeba i na příští rok – a stále nevíte, kde ji zrealizovat, mám pro vás zajímavou inspiraci. Chci vám doporučit Kounický dvůr, stylovou novinku tohoto roku – jedná se o hotel, restauraci, vinný sklep a překrásný multifunkční sál… to vše, ale třeba i venkovní prostory se zázemím k sezení můžete pro svou svatbu využít. A nejen pro svatbu! Uspořádat zde lze i oslavy, nebo jakékoliv jiné – a klidně i větší eventy. 
Víc v následujícím článku…
Mimochodem, tuto sobotu 20. ledna se tu bude konat zabíjačka – pokud nemáte program, stavte se! Zabíjačkové dobroty ochutnáte jak na místě, tak si je můžete koupit i s sebou!

Kounický dvůr si rozhodně zamilujete od prvního momentu, kdy sem vstoupíte… Útulné, designové prostředí, kde ovšem vládne tak pohodová a příjemná atmosféra. Ocitnete se zde tak trochu v jiném světě, kde můžete odpočívat, užívat si dobré jídlo a samozřejmě – také víno, jsme přece na Moravě a i dolnokounický region skýtá mnohá skvělá vinařství!

Mě návštěva Kounického dvora opravdu nadchla – a právě zde si skutečně dokážu představit uspořádanou svatbu, oslavu… Ty prostory jsou totiž na eventy tohoto typu přímo jako stvořené! Takže, pokud hledáte ideální svatební místo na Moravě, čtěte dál!

Mimochodem – Kounický dvůr, coby květnovou novinku tohoto roku – jsem vám už ve svém článku představila, více ZDE.
Tentokrát vám chci toto místo doporučit právě za účelem organizace zmiňovaných akcí. Restaurace, hotel, sál, nebo i vinný sklep jsou opravdu nádherné a mimo to, rozmanitost účelů, ke kterým lze tyto prostory využít, vás možná také osloví. Ať už si přejete svou akci zpříjemni vinnou degustací, tancem v sálu, rautem, posezením v zázemí příjemné restaurace, nic zde není problém…

Ovšem, prostředí Kounického dvora je perfektní zejména pro svatby. Využít můžete hotel, kdy celková kapacita ubytování je 60 osob.
Pro novomanžele je k dispozici i krásné novomanželské apartmá.

Zrekonstruovanou novinkou v Kounickém dvoře je pak zmiňovaný sál s kapacitou až 100 osob! Stoly i sezení je možné v sálu jakkoliv uspořádat, lze vytvořit také prostor k tanci.

Sál má jedinečnou atmosféru – díky podsvíceným závěsům na stropě, které evokují podloubí. Designu sálu opět dominují výrazné prvky – posezení v sytě zelené barvě se sametovým čalouněním a přírodní dekorace na stěnách, které se ve stejné koncepci prolínají i ostatními prostory Kounického dvora.

Jak jsem napsala, pro svou akci zde můžete využít i prostory vinného sklepa, restaurace, nebo i venkovního posezení.

Rádi vám zde připraví výzdobu a samozřejmě také catering! Co se právě cateringu týká, můžete si být jistí, že bude naprosto TOP! Páni majitelé Kounického dvora mají velké zkušenosti z oblasti gastronomie, v minulosti vedli úspěšnou restauraci Signature, caterignu se věnují na vysoké úrovni a mimo to, ve své režii vedou i překrásné svatební místo, Sklep na vyhlídce!

V Kounickém dvoře se tedy i dobře najíte – koncepcí jídel se zde drží převážně české gastronomie, ovšem v moderním pojetí – ochutnáte zajímavá spojení ingrediencí, netradiční obdoby tradičních specialit, vše pod kuchařskou taktovkou známého Jakuba Škaroupka (možná pamatujete z brněnských podniků Atelier, nebo Na břehu Rhony).
Restaurace je zde v provozu od čtvrtka do neděle, můžete si sem tedy zajet i na oběd, večeři, bez nutnosti ubytování…

Kounický dvůr je místem, který byste rozhodně měli vést ve své paměti… Až budete hledat tip, kde uspořádat svatbu na Moravě, ale i oslavu, večírek…nebo kam si zajet „jen tak“, na výlet, za odpočinkem a dobrým jídlem, zkuste to zde… Jsem si jistá, že nebudete litovat. :)

Hotel a restauraci Kounický dvůr najdete v Dolních Kounicích na Masarykově nám. 63/5.

ODKAZ: KOUNICKÝ DVŮR / web
ODKAZ: KOUNICKÝ DVŮR / facebook
ODKAZ: KOUNICKÝ DVŮR / instagram