Představuji nový second hand Bellitex v Brně na Pekařské!

Pravidelně vám zde přináším módní inspiraci ze sítě second handů Bellitex – dají se tu pořídit opravdu moc hezké kousky, které vám udělají obzvláště radost! Potěší vás jistě cena, ale i skutečnost, že obnošenému oblečení dáte druhou šanci – a nemusí tak končit na skládce. Podpoříte tak i trend udržitelnosti, aktuální téma současné doby.
Prodejny Bellitex najdete již v rámci celé České republiky, na mnoha místech. I  u nás, v Brně, mámě Bellitexů už několik a před nedávnem se tu otevřely pobočky hned dvě nové! Jedna na Jánské ulici a druhé na Pekařské. Právě na Pekařské je velmi luxusní Bellitex, který nabízí značkovou outletovou a second hand módu.
Právě v Bellitexu na Pekařské jsem vám nafotila pro inspiraci pár outfitů – mrkněte v mém následujícím článku…

Jak vám tu vždy opakuji, v second handech se dají ulovit opravdu moc hezké věci – a za pár korun! Klidně si zde můžete vybavit kompletní šatník – a nejen vy, ženy!

V second handech Bellitex mají i super kousky pro pány a pro děti! Zkrátka, přesvědčíte se zde, že není nutné investovat do drahého a nového oblečení – a zvláště pro děti se nákupy v „sekáčích“ vyplatí! Ale to vy jistě mnozí moc dobře víte… :)

Já vám zde pravidelně přináším inspiraci ze sítě second handů Bellitex – ty najdete v rámci celé České republiky, již na mnoha místech. Představila jsem vám zde už Bellitex v Brně na Štefánikově (více ZDE), v Prostějově (více ZDE), v Rosicích (více ZDE), dále pak zbrusu nový a velmi prostorný Bellitex v Brně na Jánské (více ZDE)…

Tentokrát vám napíšu pár řádku o další nové pobočce, a to u nás, v Brně – konkrétně na Pekařské 402/10.

Bellitex v Brně na Pekařské je skutečně velmi prémiovou prodejnou, právě zde totiž najdete to nejlepší možné zboží, jaké je v rámci sítě Bellitex k mání!

Veškeré oblečení si Bellitex sám třídí ve vlastní třídírně, prodávají vše jen ve kvalitě I. jakosti. 
Důležitou informací je, že veškeré zboží 100 % recyklují, co se neprodá u nás, exportují do dalších zemí.

Bellitex na Pekařské nabízí nejkvalitnější zboží označené jako „krém“ a „luxus“. Jde o kvalitní second hand, značkové zboží i outlet (Guess, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Philipp Plein, Desigual, Michael Kors a řada dalších) za opravdu luxusní ceny.

Já vám zde nafotila několik kousků i outfitů, které mně osobně přišly zajímavé!
Koupíte tu překrásné kabátky, bundy a také – umělé kožíšky! Ty já osobně přímo miluji, zahřejí je to i velmi jedinečná část vašeho looku! Kožíšky tu mají i v mnoha barvičkách.

Co mě tu velmi překvapilo, tak pestrá nabídka slavnostních kousků – šatů, sukní, seženete zde šaty na plesy, na večírky… Opravdu moc hezké věci – a samozřejmě za super ceny. :)

I v této prodejně připravují pro zákazníky různé prodejní akce na vybrané zboží, které se prodává pak se slevou za akční ceny.

Pro zákazníky mají na všech prodejnách Bellitex i věrnostní karty zákazníků, nákupy se sčítají, při nákupu za více než 2.000,- pak dostanete poukaz na 200,-, který v prodejně můžete uplatnit.
Věrnostní odměny mohou zákazníci využít na jakékoliv prodejně Bellitexu, nejen tam, kde si založí kartu, což je výhoda.

Novou prodejnu Bellitex najdete v Brně na Pekařské 402/10.

ODKAZ: Značkový outlet a second hand Brno Pekařská / facebook

ODKAZ: BELLITEX / seznam prodejen

ODKAZ: BELLITEX / web
ODKAZ: BELLITEX / facebook
ODKAZ: BELLITEX / instagram