Nový Bellitex v Brně na Jánské stojí za to navštívit!

Těší mě, že na svém blogu dávám prostor i prodejnám typu „second hand“. Sama si ráda právě v second handech čas od času něco koupím – už se mi doma sešly parádní šaty, kabát, svetr… Mám z takových věcí pokaždé radost, jednak vyjdou cenově fajn a také, nákupem v second handech podpoříte i udržitelnou koncepci života. Proč nedat hezkému oblečení ještě jednu šanci, že? :)
Proto – seznamuji vás s nabídkou prodejen ze sítě Bellitex a tentokrát vám chci představit velmi zajímavou novinku! Tou je zbrusu nová prodejna Bellitex v Brně, v centru na Jánské ulici. Tento Bellitex má krásné, velké prostory a hlavně, nabídka je tu senzační – ulovíte tu moc hezké věci! Mám pro vás opět fotky několika outfitů, které jsem vám v tomto Bellitexu nafotila – inspirujte se!

Zcela upřímně můžu napsat, mám pokaždé takovou radost, že v second handu objevím nějaký nádherný kousek, který mi sedí! S hrdostí danou věc nosím a těší mě, když se mě často lidé ptají – kde jsem dané oblečení sehnala? :)

I díky tomu, že jsem měla možnost poznat už několik prodejen Bellitex, mám doma právě ze second handů spoustů super modelů – jsou mezi nimi krásné šaty, kabát, šála, svetr…

Obchody second handů Bellitex jistě mnozí dobře znáte – najdete je totiž v rámci celé naší republiky!
Já jsem vám na svém blogu už představila Bellitex v Brně na Štefánikově (více ZDE), dále Bellitex v Prostějově (více ZDE) a také Bellitex v Rosicích u Brna (více ZDE).

Tentokrát vám představím velmi exkluzivní novinku – a to prémiový second hand Bellitex, který se nedávno otevřel v samém srdci Brna, a to na Jánské 448/10! Věřte, tady se vám bude vybírat a nakupovat doslova jedna báseň! :)
Vyberou si tu jak dámy, tak i pánové a děti – prostory tohoto second handu jsou skutečně rozsáhlé, můžete tu strávit výběrem klidně i několik hodin. :)

Já vám v tomto novém second handu na Jánské vybrala a nafotila mnoho outfitů pro inspiraci. Zaměřila jsem se na sezónní věci – zejména tedy na kabáty, bundy i kožichy.

Vyberete si tu ovšem i moc hezké svetry, džíny, halenky, sukně…

…a také šaty! Mají tu krásné kousky, které užijete i na okázalé a speciální příležitosti. :)

V tomto second handu se jedná o vůbec nejkvalitnější zboží označené jako „krém“ a „luxus“. Jde o kvalitní second hand, značkové zboží i outlet (Guess, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Philipp Plein, Desigual, Michael Kors a řada dalších) za opravdu luxusní ceny.

I v této prodejně připravují pro zákazníky různé prodejní akce na vybrané zboží, které se prodává pak se slevou za akční ceny.

Pro zákazníky mají na všech prodejnách Bellitex i věrnostní karty zákazníků, nákupy se sčítají, při nákupu za více než 2.000,- pak dostanete poukaz na 200,-, který v prodejně můžete uplatnit.
Věrnostní odměny mohou zákazníci využít na jakékoliv prodejně Bellitexu, nejen tam, kde si založí kartu, což je výhoda.

Stavte se sem mrknout! Jsem si jistá, že také objevíte nějakou úžasnou věc, která vám udělá velkou radost! :)

Novou prodejnu Bellitex najdete v Brně na Jánské 448/10.

ODKAZ: Značkový second hand Brno Jánská / facebook

ODKAZ: BELLITEX / seznam prodejen

ODKAZ: BELLITEX / web
ODKAZ: BELLITEX / facebook
ODKAZ: BELLITEX / instagram