Inspirace ze second handu Bellitex v Prostějově!

V second handech se dají ulovit opravdu úžasné věci! Nedávno jsem se o tom sama přesvědčila, když jsem navštívila prodejnu ze sítě second handů Bellitex v Prostějově. Můžu napsat, že tak krásné kousky a za super ceny – to se opravdu jen tak nevidí. A přiznám se, že jsem také neodjela s prázdnou, koupila jsem si tady nádherné šaty a koženou vestu. Ani nevíte, jak jsem měla z tohoto nákupu radost!
Je přece skvělé dát obnošenému oblečení druhou šanci – i toto je mimochodem cesta k udržitelnosti.
V prodejně Bellitex v Prostějově jsem vám pro inspiraci několik outfitů nafotila – myslím, že se vám budou líbit! Mrkněte v následujícím článku…

Mohu napsat, že z této spolupráce se sítí second handů a outletů Bellitex mám opravdu radost! Ráda vám ukazuji, jak hezké věci se dají právě v „sekáčích“ nakoupit – a za jak skvělé ceny!

Mimo to, fajn je i určitá osvěta v tomto směru – proč si kupovat drahé věci, když je kolikrát ani nevynosíme?
Hezké kousky se dají pořídit právě i v second handech, kdy tak dáme obnošené módě další šanci. I to je cesta k udržitelnému fungování! Obnošené oblečení nemusí nutně skončit v popelnici – může ještě udělat radost!

Mohu vám tedy jen doporučit zajít se do second handů Bellitex mrknout – Bellitex je síť prodejen kvalitního tříděného second hand oblečení, bot, hraček, bytového textilu a módních doplňků, obchody najdete po celé ČR.

Veškeré oblečení si Bellitex sám třídí ve vlastní třídírně, prodávají vše jen ve kvalitě I. jakosti. 
Důležitou informací je, že veškeré zboží 100 % recyklují, co se neprodá u nás, exportují do dalších zemí.

Bellitex provozuje dva typy obchodů – klasické second hand prodejny, kde se zboží postupně doplňuje a hrabárny, kde ve dvou týdenních cyklech naskladňují vždy nové zboží, které se po týdnu prodeje výrazně zlevní a po týdnu slev kompletně nahradí novým second hand zbožím.

Já jsem vám nedávno představila prodejnu Bellitex v Brně na Štefánikově (více v mém článku ZDE), nedávno jsem se ovšem zajela mrknout také do Bellitexu do Prostějova. A tedy, tato prodejna je doslova rájem módních pokladů!

Opravdu, tady bych mohla vybírat oblečení klidně i hodiny. :) Věcí je na této prodejně spoustu, nejen tedy pro dámy, ale i pro pány a děti – mimochodem, právě dětské oblečení je tady nádherné – a ty ceny. Mimochodem, pro děti je nákup oblečení v second handu super volbou… Děti rostou, vše jim je za chvíli malé, tak velké investice do oblečení nejsou úplně nutné, že?

Bellitex v Prostějově je velmi hojně a pestře zásobený, koupíte tu oblečení pro naprosto všechny příležitosti (mimochodem, vybavíte se tady třeba i na lyže!) – aktuálně se zde doplňuje kolekce podzim/zima 2023/2024.

Mimochodem, právě prostějovská prodejna je vůbec jednou z nejlepších z celé sítě Bellitexu!

Jedná se zde o vůbec nejkvalitnější zboží označené jako „krém“ a „luxus“. Jde o kvalitní second hand, značkové zboží i outlet (Guess, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Philipp Plein, Desigual, Michael Kors a řada dalších) za opravdu luxusní ceny.

I já jsem byla z nabídky Bellitexu v Prostějově nadšená!
Ten výběr tady je senzační, já si odtud odvezla nádherné stříbrné šaty a také koženou vestu. Měla jsem z těchto úlovků velkou radost, celkem mě nákup vyšel asi na 500,-, což je super, že?

V tomto obchodě jsem vám pro inspiraci opět nakombinovala a vyfotila několik outfitů – fotky si můžete prohlédnout v tomto článku. Vybrala jsem věci pro různé příležitosti – na běžné denní nošení, pro slavnostní chvíle, na večírky…

Opravdu to jsou moc hezké věci, co říkáte?

I v této prodejně připravují pro zákazníky různé prodejní akce na vybrané zboží, které se prodává pak se slevou za akční ceny.

Pro zákazníky mají na všech prodejnách Bellitex i věrnostní karty zákazníků, nákupy se sčítají, při nákupu za více než 2.000,- pak dostanete poukaz na 200,-, který v prodejně můžete uplatnit.
Věrnostní odměny mohou zákazníci využít na jakékoliv prodejně Bellitexu, nejen tam, kde si založí kartu, což je výhoda.

Určitě vám doporučuji – pokud budete mít možnost – zajít se do Bellitexu v Prostějově mrknout, ten výběr a ceny tady stojí za návštěvu!

Prodejnu Bellitex najdete v Prostějově na ulici Palackého 145/2, v tomto městě je ještě Bellitex typu „hrabárna“, která vás může okouzlit slevovými týdny.

ODKAZ: BELLITEX prodejna Prostějov / facebook

ODKAZ: BELLITEX / seznam prodejen

ODKAZ: BELLITEX / web
ODKAZ: BELLITEX / facebook
ODKAZ: BELLITEX / instagram