Zážitkové květinářství v centru Brna – Sikora Flowers & Deco

Věřím, že návštěvou květinářství Sikora Flowers & Deco jistě pochopíte význam pojmu „zážitkové“ – které mám v titulku tohoto článku… Opravdu, tolik jedinečných, nevšedních a hlavně, nádherných dekorací, ozdob, květináčů, květinových vazeb, kytic a květin na jednom místě, to se skutečně jen tak nevidí… Musím sama uznat, že pan Sikora má obrovský talent a cit pro krásné věci a do svého obchodu vybírá to, na co jinde zkrátka jen tak nenarazíte…
Mimo to, obchod Sikora Flowers & Deco najdete v Alfa pasáži na novém místě (naproti původní prodejně) – prostory jsou nyní větší, čímž se i rozšířila nabídka.
Zajděte se sem podívat, nyní tu koupíte mnoho překrásných věcí v duchu Vánoc – a věřte, návštěva tohoto květinářství je skutečně zážitkem!
Čtěte dál…

Myslím, že květinářství Sikora Flowers & Deco jistě mnozí znáte – právě tato prodejna s jedinečnými dekoracemi a květinami patří v rámci své nabídky k jedněm z nejoblíbenějších nejen v centru, ale i v celém Brně.

Prodejna Sikora Flowers & Deco se již po mnoho let nachází v brněnské Alfa pasáži, i když nedávno se obchod přestěhoval, a to jen kousek, naproti prodejně původní, ovšem do mnohem větších prostor. Tím se také značně rozšířila nabídka.

Jak zmiňuji v úvodu, Sikora Flowers & Deco je skutečně květinářstvím až zážitkovým – mimo květiny, vázané kytice a květinové dekorace zde můžete nakoupit opravdu úchvatné věci – bytové doplňky, ozdoby, květináče… Jedná se ve všech případech o nádherné záležitosti, na které v jiných obchodech skutečně jen tak nenarazíte.

Aktuálně je nabídka obchodu Sikora Flowers & Deco už do velké míry vánoční – a právě v nyní to v tomto obchodě vypadá doslova jako v pohádce.

Koupíte zde překrásné vánoční ozdoby na stromeček – jak od zahraničních dodavatelů, tak i ty klasické a všemi oblíbené, ryze české – zmíním například známou Slezskou tvorbu.

Vánoční ozdoby jsou zde snad ve všech barvách, designech, tvarech…, každý si zaručeně vybere „to svoje“. Opravdu úchvatné a mnohdy i roztomilé jsou vánoční ozdoby a dekorace v pudrově růžové barvě, na stromečku se přímo skvostně vyjímají.

V obchodě pak můžete obdivovat – a samozřejmě si i koupit – typické vánoční louskáčky, figurky a postavičky – mnohé i hrající – opět v celé řadě barev, velikostí…

Pro vykouzlení dokonalé vánoční atmosféry si zde můžete vybrat i nejrůznější svíčky, vánoční vazby a květinové dekorace v duchu Vánoc – zkrátka, určitě se i díky těmto krásným věcem budete těšit na Vánoce o to víc…

Pan Sikora pak váže i překrásné adventní věnce! Jistě si tu vyberete takový, který se vám bude líbit a hodit právě do vašeho interiéru…

Mimochodem, v obchodě Sikora Flowers & Deco najdete i některé zajímavé exkluzivity! Patří mezi ně rozhodně značky Des Pots a Goodwill.

Úžasné jsou zejména vázy, květináče od Des Pots – stanou se výrazným a stylovým doplňkem vašeho interiéru. Jistě vás právě tyto kousky osloví na první moment.

Belgický značka Goodwill nabízí krásné vánoční dekorace, a to i v rámci limitovaných řad, které jsou vždy specifické pro daný rok – určitě si i tyto dekorace prohlédněte!

V Sikora Flowers & Deco vám samozřejmě stále uvážou kytici, nebo připraví i adventní věnec dle vašeho přání…

Zastavte se, přeneste se do jiného, kouzelného světa plného krásných věcí. Jistě neodejdete s prázdnou! :)

ODKAZ: SIKORA FLOWERS & DECO / facebook
ODKAZ: SIKORA FLOWERS & DECO / instagram

ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / web
ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / facebook
ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / instagram