Hledáte nové bydlení v Brně? Mám pro vás zajímavou inspiraci!

Pokud můj blog sledujete už delší dobu, jistě víte, že vám zde čas času předávám inspiraci i z oblasti nemovitostí… Zkrátka i tipy na nové bydlení se mohou hodit, co říkáte? A třeba i díky tomuto článku najdete to nejkrásnější místo světě, nový domov…
Takže – pokud jsou mezi vámi ti, kdo aktuálně otázku bydlení řešíte, čtěte dál! Ráda bych vám představila jeden moc hezký developerský projekt v Brně – Juliánově, který je nyní ve fázi dokončení. Jedná se o Rezidenci Juliana II – bytový dům s několika byty, kde některé jednotky jsou stále volné! Co přesně Rezidence Juliana svým novým majitelů nabídne a jaká je mimo jiné i vybavenost nejbližšího okolí?
Čtěte dál!

Musím se přiznat, že svět nemovitostí mě poslední roky zajímá snad čím dál více… S manželem jsme totiž už několik let hledali nové bydlení i pro naši rodinu, prošli jsme mnoho nemovitostí, vybírali jsme pozemky… Pokud nový domov aktuálně hledáte, jistě to sami znáte – pocity očekávání, když si jdete nemovitost prohlédnout, představy, jak se zde asi bude žít… A co teprve to nadšení, když najdete místo, které si okamžitě zamilujete – a vidíte se, jak tu žijete, vychováváte děti i stárnete…

Samozřejmě, najít, vybrat a koupit pozemek, dům, nebo byt není snadné a zvláště v dnešní době, kdy se trh s nemovitostmi moha vlivy proměnil. Změnily se i plány lidí, kteří se místo domu rozhodli koupit raději byt…

I přes to se realizují zajímavé developerské projekty, které stojí za to si představit – třeba osloví i někoho z vás, čtenářů – a objevíte tak svůj vysněný domov.

Zmiňovaným projektem, který vám chci prostřednictvím tohoto článku představit, je rezidenční bydlení v brněnském Juliánově – jedná se o výstavbu bytů Rezidence Juliana II.
Projekt je nyní ve fázi dokončování a stále jsou zde volné bytové jednotky k prodeji. 

Výstavba dvou bytových domů Rezidence Juliana II navazuje na úspěšnou první etapu, která se zde dokončila v letech 2016 – 2017.

Nyní je ve zmiňovaných dvou nízkopodlažních bytových domech celkem 47 bytových jednotek, z nichž některé jsou stále volné a k prodeji.

Parkování je umístěno přímo před byty, zároveň je zde možnost přikoupit venkovní parkovací stání, případně carportové (kryté) venkovní stání.

Dispoziční řešení je od bytů 1+kk, přes praktické byty 2+kk a 3+kk až po rodinné byty 4+kk. Ke každé jednotce náleží sklep v 1. podzemním podlaží.

Nespornou výhodou projektu je jeho samotné umístění. Bytové domy se nachází v oblíbené čtvrti Juliánov, s výbornou zdejší občanskou vybaveností. V blízkosti nechybí zastávky tramvaje, nedaleko jsou základní školy, poliklinika na ulici Viniční, koupaliště nebo Dělnický dům. V bezprostředním okolí je základní umělecká škola, Sokol, skatepark…

Milovníkům přírody a zeleně zde udělá radost rozsáhlý lesopark Bílá hora, v jehož bezprostřední blízkosti je právě Rezidence Juliana. Na vycházky, výlety, dostatek pohybu…naprosto ideální místo!

Níže vám přikládám odkaz na web projektu, kde se v případě zájmu dozvíte i více informací! Sama se brzy chystám byty v Rezidenci Juliana navštívit – ráda se pak s vámi podělím o své dojmy, postřehy, fotky i videa…

V případě zájmu o více informací se obraťte na kontakty:
734 411 166
klimesova@avrioreal.cz

ODKAZ: REZIDENCE JULIANA / web
ODKAZ: REZIDENCE JULIANA / facebook