Pozvánka na výbornou pizzu a burgery v Mikulově – do Tommy Pizza & Burger!

Ráda vám zde předávám tipy na podniky, kde se dobře najíte – i mimo Brno. A právě do jednoho takového bych vás ráda  prostřednictvím následujícího článku pozvala. Až budete mít cestu do malebného Mikulova, vzpomeňte si na mě a zajděte si na opravdu výbornou pizzu, burgery, saláty a další speciality do Tommy Pizza & Burger. Tato restaurace slaví rok své existence a v Mikulově už je přímo vyhlášená! A i mě tu jídlo nikdy nezklamalo…
Nedávno jsem se zde stavila na oběd a mám pro vás malou reportáž – čtěte dál!

Mikulov je oblíbeným výletním cílem, určitě sem mnozí rádi jezdíte – toto malebné městečko totiž nabízí nejen mnoho historických památek, dáte si tu také výborné víno v mnoha vinařstvích a také, určitě se tady i dobře najíte. V Mikulově se totiž nachází celá řada už přímo vyhlášených bister a restaurací!

A právě do jedné oblíbené restaurace – pizzerie v Mikulově bych vás také ráda pozvala. Znáte zdejší podnik Tommy Pizza & Burger?

Tuto restauraci najdete jen pár kroků pod mikulovským náměstím, konkrétně na ulici Piaristů 8. Jak zmiňuji v úvodu, tento podnik slaví rok své existence a těší se v Mikulově velké oblibě!
I já můžu napsat, že jídlo tu mají perfektní. Pan majitel má v Mikulově už tři různé podniky a vede je skvěle.

V Tommy Pizza & Burger se od mé poslední návštěvy lehce změnily prostory, bar je nyní na jiném místě.
Restaurace je ve světlém, vzdušném designu, kterému vévodí i ryze italské prvky – sloupy, klenby, nástěnné malby… Věřím, že se tu bude líbit i vám!

Z jídelního lístku můžete vybírat celou řadu vynikajících druhů pizz, s mnoha typy ingrediencí. Moc fajn je i možnost volby velikosti pizzy – nabízí je ve třech velikostech – nejmenší (super třeba pro děti), klasickou a velikou, na které si pochutná i více lidí.

Těsto na pizzu si zde připravují sami podle vlastní receptury, pizza se pak peče v pizza peci.

V restauraci Tommy Pizza & Burger si na své přijdou ovšem i milovníci burgerů, těch mají v nabídce také mnoho druhů. Burger jsem zde rovněž ochutnala a byl skvělý! Chuťově výborně vyvážený, maso voňavé, šťavnaté… přesně tak si ideální burger představuji.

Dáte si tu ovšem i kuřecí křídla, saláty, nechybí i jídla pro děti…
Doporučuji vyzkoušet Caesar salát! Ten jsem si dala při své poslední návštěvě, s grilovaným kuřetem a byl výborný!

Zmínit musím i skvělou nabídku domácích dezertů, na které sem lidé taky moc rádi chodí.

Stavit se sem můžete i na snídaně, které se podávají každý den od 10. do 12. hodiny.
Od 11. do 14. hodiny pak v restauraci nabízí i obědová menu.

Pokud jste přímo z Mikulova, nebo blízkého okolí, Tommy Pizza & Burger mají i svůj vlastní rozvoz, kde si přes stránky www.tommypizza.cz můžete vybírat z mnoha jídel – a samozřejmě i pizzu!

Tommy Pizza & Burger má otevřeno každý den od 10. do 22. hodiny. Stavte se, jak budete mít cestu, určitě budete moc spokojení!

Tommy Pizza & Burger najdete v Mikulově na adrese Piaristů 8 (kousek pod náměstím).

ODKAZ: TOMMY PIZZA & BURGER / web, rozvozy

ODKAZ: TOMMY PIZZA & BURGER / facebook
ODKAZ: TOMMY PIZZA & BURGER / instagram