Nový butique s řemeslným pečivem Lokal Bakers ve Vaňkovce!

Oblíbili jste si brněnské butiques s prémiovým řemeslným pečivem – Lokal Bakers? Pak vás rozhodně potěší následující informace! Po novém butique s řemeslným pečivem v Olympii nyní najdete butique Lokal Bakers také v Galerii Vaňkovka – a to v prvním poschodí u východu směrem k OC Tesco! Opět tu je pro vás připraven výběr toho nejlepšího pečiva z oblíbených řemeslných pekáren z Brna a okolí. Nechybí pečivo z Paneolitu, z pekařství Carlini, od Mama Stella, z Breadguy, chleba od Chleba Brno…sladké dobroty si dáte od vyhlášených Muffinů Brno, nebo od Cukrlenky… Pokud pro kvalitní pečivo v centru – tak na Vaňkovku do Lokal Bakers!
Čtěte dál!

Lokal Bakers, tedy butiques s řemeslným pečivem z oblíbených brněnských pekařství, najdete celkem již na 4 místech! K dříve otevřeným butiques v Campusu a v NC Královo Pole, se letos na podzim přidal prémiový butique v Olympii. Od začátku prosince si pak zákazníci koupí vynikající pečivo také v Galerii Vaňkovka – právě zde se otevřel nejnovější butique Lokal Bakers, a to v 1. poschodí u východu směrem k OC Tesco.

Další novinkou je pak Chlebomat ve Futuru, zde koupíte od pondělí do pátku Chleba Brno. 

Koncepcí je i tento butique totožný, jako ty ostatní – jak jste již zvyklí. Lokal Bakers sdružují brněnské kvalitní řemeslné pekaře a nabízí to nejlepší od nich – hezky na jednom místě. 
Věřte, každý kousek pečiva, který u Lokal Bakers vyberete, je vynikající, diametrálně odlišný, než třeba „obyčejný rohlík a chleba“, který koupíte v supermarketu…

Chuť řemeslného pečiva je až gastronomickým zážitkem – jistě mi v tomto dáte mnozí za pravdu. :)
Řemeslné pečivo totiž vzniká tou nejpoctivější prací, s podílem ruční výroby a hlavně, z těch nejlepších surovin. Žádné šizení, chemie, éčka a další nesmysly, které nemají v tak základní potravině, jakou je pečivo, co dělat.

Butiques s řemeslným pečivem Lokal Bakers se těší mimořádné oblibě mezi lidmi, a to už od otevření prvního tohoto butique na Campusu. Je proto skvělé, že si pro pečivo můžete nyní zajít i na víc míst v Brně!

A právě na Vaňkovce kvalitní pečivo poměrně chybělo…proto myslím, že to od Lokal Bakers se tu setká s velkým zájmem a poptávkou.

Dodavatelé pečiva v novém butique Lokal Bakers na Vaňkovce pak jsou Chleba Brno, Paneolit, Carlini, Breadguy, Kobliha Brno, Uncle Baker, AMICI, Mama Stella, RS Bakery & Trade…

Potěší vás tu velký výběr kváskových chlebů – pšeničných, žitných i pšenično-žitných.

Opět si tu můžete koupit i sladké dobroty – doporučuji výborné muffiny od Muffiny Brno, nebo dortíky, dezerty a zákusky od brněnské cukrářky Cukrlenka!

Mimochodem, opět tu oceníte i výběr bezlepkového pečiva – klasického chleba, toastového chleba i sladkého pečiva.

Stavte se pro výborné pečivo – nově i na Vaňkovku! :)

Butiques Lokal Bakers najdete v Brně již na 4 místech – v OC Campus Square, v NC Královo Pole a nyní nově také v Olympia centrum Brno a v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: LOKAL BAKERS / web
ODKAZ: LOKAL BAKERS / facebook
ODKAZ: LOKAL BAKERS / instagram