Nové vlastní bydlení v Brně? Mám pro vás inspiraci!

Pokud můj blog sledujete již delší dobu tak jistě víte, že vás tu čas od času seznamuji i se zajímavými developerskými projekty a nemovitostmi v Brně i okolí. Myslím, že právě toto téma do obsahu mých stránek určitě patří – přece jen, ráda vám předávám pestrou inspiraci ve všech směrech. Proto, pokud jsou mezi vámi tací, kdo aktuálně hledáte to nejkrásnější místo na světě – svůj nový domov – rozhodně čtěte dál! Třeba vás právě informace v následujících řádcích osloví a zaujmou. 
Ráda bych vám totiž představila jeden moc hezký developerský projekt v Brně – Tuřanech. Právě zde se nyní dokončuje malý projekt do počtu bytů, ale velkorysý do výměr a dispozic! Jedná se o Rezidenci Růžová – 5 bytů typu rodinného domu s dispozicí 6+kk, dvěma koupelnami, garáží pro dvě auta i vlastní zahradou! 
Mimochodem, vzhledem k umístění přímo v Brně, dále vzhledem k velké užitné ploše, vlastní terase i vlastní zahradě u každého domu, je cena za tuto nemovitost velmi zajímavá!

Víc v mém článku…

Pokud se v oblasti realit pohybujete, nebo svůj vysněný domov hledáte už delší dobu tak jistě víte, že se situace ve světě nemovitostí po covidovém období výrazně změnila. Ceny šly strmě nahoru a najít hezkou, prostorově zajímavou nemovitost, navíc přímo ve městě – v tomto případě v Brně – je poměrně problém.

Hledáte vlastní bydlení v Brně?

Myslím, že by vás mohl zaujmout právě developerský projekt menšího typu, který se nachází přímo v Brně a je v mnoha ohledech minimálně zajímavý. :)

Jedná se o Rezidenci Růžová, menší typ projektu, který svým obyvatelům nabídne skutečně velkorysé bydlení!
V Brně – Tuřanech na ulici Růžová se nyní dokončuje celkem 5 bytů typu rodinného domu s dispozicí 6+kk, kdy každý z těchto bytů je obytnou plochou opravdu jedinečný!
Byty jsou dispozicí 6+kk a ve svém dispozičním řešení zahrnují třeba 2 koupelny, majitelé si tu ovšem užijí i soukromí vlastní terasy a dokonce i zahradu!

Samozřejmě je na nových majitelích, jak si pokoje v domě zařídí – je možné mít více dětských pokojů, šatnu, pracovny, nebo hernu pro děti!

Ve spodním patře najdete obývací pokoj s kuchyňským koutem, které jsou vybaveny velkým HS portálem s přímým vstupem do zahrady.

Horní patro pak poskytuje každému z obyvatel domu vlastní soukromí. Celkem 5 pokojů má opravdu širokou škálu využití!

Co se pak týká energetické náročnosti – domy jsou vystavěny ve třídě B, tedy coby „velmi úsporné“ – dle kategorizace jednotlivých štítků.

Majitelé bytu pak rozhodně ocení i polohu přímo v Brně, se snadnou a rychlou dostupností do centra města.
Městská část Brno – Tuřany je plně vybavená a místním obyvatelům zde skutečně nic nechybí – v okolí jsou školky, školy, dětská hřiště, sportoviště, obchody… Poked tedy vyhledáváte „dům na prodej Brno“ – Rezidence Růžová může být správnou volbou.

Projekt Rezidence Růžová je pak výjimečný i svou cenou, která se za nemovitost v této velikosti, navíc s umístěním přímo v Brně, v aktuální době opravdu nevidí…
Majitelé získají za zajímavou cenu rozlohou velkorysý dům, s vlastní zahradou, terasou i dostatkem soukromí.

Brzy se na tyto domy jedu podívat a budu mít pro vás víc informací, fotek i videí!
Zatím můžete mrknout na web https://www.rezidence-ruzova.cz, případně lze kontaktovat realitní kancelář PK Real Estate, která tyto byty nabízí – info@pkrealestate.cz, +420 732 992 699.

ODKAZ: REZIDENCE RŮŽOVÁ – web

ODKAZ: PK REAL ESTATE / web
ODKAZ: PK REAL ESTATE / facebook
ODKAZ: PK REAL ESTATE / instagram