Představuji: nový eshop se značkami Diesel, Pepe Jeans a Dsquared2 – BRNOBRANDS.COM!

Ráda bych vám představila jeden zbrusu nový eshop s pestrou nabídku jedinečné módy – a to od značek opravdu zvučných jmen. :) Eshop se jmenuje BRNOBRANDS.COM a pořídíte zde super kousky od brandů, jako jsou Pepe Jeans, DIESEL a DSQUARED2! Nákupy online, na eshopech, jsou navíc v aktuální době více než žádané, tak věřím, že vás informace o tomto novém eshopu osloví a zaujme. A POZOR – na mnoho věcí je tu teď sleva 30%! Využít můžete i můj KÓD BRANDS15 – a získáte slevu 15% na nákup. Víc v následujícím článku! ;)

Díky aktuální situaci u nás jsme v ohledu nákupu mnoha věcí opravdu odkázáni primárně na eshopy – nakupování na eshopech má i celou řadu nesporných výhod. Na výběr máte klid, čas, vše si prohlédnete v pohodlí vašeho domova. Netrávíte čas běháním po obchodech a ve frontách. Takže i za mě – nakupování přes eshopy je rozhodně super! A to i v souvislosti s blížícími se Vánocemi.

Proto věřím, že vás zaujme informace o zbrusu novém eshopu BRNOBRANDS.COM – je to nově vzniklý eshop ke kamenné prodejně DIESEL, kterou najdete v brněnské Galerii Vaňkovka v 1. patře.

Kamenné obchody jsou samozřejmě z důvodu aktuálních nařízení nyní zavřené, proto můžete využívat nákupů na eshopu – a právě krásné originální oblečení od značek DIESEL, DSQUAERED2 a Pepe Jeans pořídíte na eshopu BRNOBRANDS.COM.

Věřím, že všechny tři výše zmiňované značky budete dobře znát. :) Pepe Jeans je oblíbená denimová klasika, mají vždy pestrou nabídku jak denimových věcí, tak i dalších super kousků.

Pro značku Pepe Jeans je charakteristický britský vintage look, který dělá tento brand stylově nezaměnitelným. A i u české klientely se Pepe Jeans těší velké oblibě.

Druhou značkou dostupnou na eshopu BRNOBRANDS.COM je DIESEL – tento brand já osobně přímo miluji, a to už hezkou řadu let.

DIESEL je značka typická svými zajímavými a výjimečnými střihy, charakteristické jsou i jejich dokonale padnoucí džíny. Pro mě jsou džíny DIESEL naprosto TOP, opravdu perfektně sednou, džíny si od Dieselu vyberete pro skutečně každý typ postavy.

Návrháři Dieselu se také nebojí lehké extravagance, výstřednosti – a to v případě lehce provokativních nápisů, sexy střihů, nebo transparentních materiálů. I z tohoto důvodu mě DIESEL baví!

A poslední, ovšem naprosto jedinečná značka – DSQUARED2! Tato značka je novinkou i v kamenné prodejně a zároveň je i velkou exkluzivitou v rámci celého Brna. 

Tento brand založili dvojčata Dean a Dan Catenovi, a to v roce 1995 v Miláně. Značka Dsquared2 se těší už od počátku své existence mimořádné oblibě v módní branži, je populární také mezi celebritami – bratři Catenovi dokonce navrhovali kostýmy na turné mnoha hvězd, jako jsou Madonna, Christina Aquilera, nebo Rihanna.

Většina věcí Dsquared2 je unisex, což znamená, že je mohou nosit jak pánové, tak dámy – jedná se hlavně o pohodlné oversize mikiny, které vypadají opravdu skvěle!

Na eshopu BRNOBRANDS.COM najdete spoustu krásných věcí, pro dámy i pány, od výše zmiňovaných značek, mrkněte! A jak jsem psala v úvodu, na mnoho kousků je tu teď sleva 30%! Využít můžete i můj KÓD BRANDS15 – a získáte slevu 15% na nákup, stačí kód zadat k objednávce. 

ODKAZ: BRNOBRANDS.COM / web, eshop
ODKAZ: BRNOBRANDS.COM / facebook
ODKAZ: BRNOBRANDS.COM / instagram