Vánoční cukroví v nejlepší kvalitě – a hlavně, vynikající! Z cukrárny Lucius v Syrovicích!

Blíží se Vánoce a s nimi i celá řada tradic, radostí a zvyků, které k Vánocům neodmyslitelně patří. Jedním z nich je rozhodně i tradiční české vánoční cukroví – troufám si tvrdit, že i ve světovém měřítku patří to české k nejlepším! Vánoční cukroví – to je opravdu spoustu druhů a co si budeme povídat, pečení a tvoření cukroví je rozhodně náročné. Mnoho z nás některé druhy cukroví sice peče doma, ale poslední dobou stále více využíváme možnosti si cukroví objednat a nechat upéct. Je to ideální varianta, pokud na pečení nemáte tolik času, chcete si vychutnat více druhů cukroví – a hlavně, v té nejlepší možné kvalitě. Pokud nad objednáním vánočního cukroví uvažujete – mám pro vás tip! Naprosto dokonalé cukroví, z poctivých surovin, vám upečou v cukrárně Lucius v Syrovicích, kousek od Brna! Víc v následujícím článku:

K českým Vánocům tradiční vánoční cukroví neodmyslitelně patří a upřímně, neznám asi nikoho, komu by během vánočního období cukroví doma chybělo.
České vánoční cukroví – to je opravdu mnoho druhů, jejichž recepty na přípravu sahají u nás již mnoho let do minulosti. Obvykle se jedná o rodinné recepty našich prababiček a babiček, které se dědí.

A co si budeme povídat, právě to klasické, tradiční cukroví, jaké pekly naše babičky – z opravdu poctivých surovin, másla, ořechů, kvalitní mouky…je chuťově opravdu dokonalé. Ovšem – také poměrně náročné na přípravu.

V dnešní hektické době má jen málokdo z nás čas na to, aby před Vánoci pekl tolik druhů cukroví, jak bylo zvykem v dobách našich babiček.
Jak je to i v mém případě a i u mých kamarádek – pečeme jen pár oblíbených druhů, perníčky, vanilkové rohlíčky, linecké… Na více obvykle opravdu není čas.

Samozřejmě, cukroví se dá dnes sehnat i v obyčejných supermarketech, ale kupovat ho tady rozhodně není dobrá volba. Cukroví nejen není chuťově dobré, ale hlavně, postrádá onu kvalitu, která se na chuti podepisuje. Máslo v tomto případě nahradí margarín, cukroví je často přibarvované, plné ingrediencí, které zde nemají co dělat.

Naprosto perfektní volbou – pokud chcete ochutnat kvalitní, tradiční české vánoční cukroví – je objednat si ho. A nejlépe od někud, kde víte, že kvalita je zaručená.

Proto vám chci dát tip – cukrárna Lucius v Syrovicích, která je pověstná špičkovou kvalitou všech svých dezertů, dortů, zákusků (a to jste mi potvrdili i vy, sledující na FB a IG), nabízí možnost objednání výběru vánočního cukroví, které zde pečou.

Veškeré vánoční cukroví pečou přímo v cukrárně Lucius v Syrovicích, a hlavně, z opravdu kvalitních surovin.

Cukrárna Lucius se zaměřuje na výrobu tradičních, klasických a oblíbených českých zákusků, dezertů, dortů a cukroví – vše připravují z prvotřídních ingrediencí. Používají zde kvalitní másla, živočišné šlehačky, vlašské ořechy, rum, 70% čokoládu… A to je na chuti zkrátka poznat.

Objednat si tu můžete kolekci obsahující výběr tradičního českého vánočního cukroví, tato kolekce obsahuje 90 kusů cukroví, váha je cca 1200 gramů.

V dárkově balené krabici vánoční cukroví najdete vanilkové rohlíčky, rumové rohlíčky, linecké s marmeládou, ořechové tyčinky, mocca oválek, čokojazýčky, čokotrubičky, medové trubičky, žabí huby s povidly, karamelové košíčky, laskonky, mandlové zvonečky, vosí úly, brambůrky, rafaelo, sněhové pusinky.

Také se vám sbíhají sliny, jen si ty názvy čtete? :)
A věřte, cukroví z cukrány Lucius je nejen chuťově dokonalé, ale hlavně, můžete si být jistí, že na přípravu použili jen ty nejlepší ingredience. A o to u vánočního cukroví jde přece na prvním místě.

POZOR – objednávky na vánoční cukroví už v cukrárně Lucius přijímají – objednat můžete na telefonu 602 449 459 nebo přímo v cukrárně Lucius v Syrovicích. Pouze do naplnění kapacity!

Více informací o objednávkách vánočního cukroví z Cukrárny Lucius ZDE.

Na víc fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

Cukrárnu Lucius najdete v Syrovicích u Brna, na adrese Syrovice 528.

ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / web
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / facebook
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / instagram