Podpořte své oblíbené podniky v Brně – vánočními dárkovými poukazy!

Pomalu, ale jistě se blíží Vánoce a věřím, že už celá řada z nás přemýšlí nad vánočními dárky. Bohužel – dle aktuálního dění u nás to jistě budou Vánoce jiné, než jsme byli dříve zvyklí. A to vzhledem k opatřením a celkové situaci. To se dotýká i možnosti nakupování vánočních dárků – určitě tou nejlepší variantou bude kupovat dárky online, na eshopech. Dnes mám pro vás jeden tip – právě na vánoční dárky – dárkové poukazy do vašich oblíbených brněnských restaurací. Navíc – právě nákupem těchto poukazů restaurace podpoříte v této pro ně opravdu nelehké době. Uděláte tak radost hned dvakrát – vašemu blízkému i restauraci, kterou máte rádi. ;) Víc v následujícím článku…

Vánoce se blíží a určitě už nastala ta vhodná doba přemýšlet nad vánočními dárky. Vzhledem k současné situaci, kdy je většina obchodů zavřených a i pro naši vlastní bezpečnost je rozhodně lepší se velkým nákupům vyhýbat, je vhodné dát přednost vánočním nákupům online.

Sama mám tento způsob nakupování nejraději – máte více času a klidu na výběr, vyhnete se frontám a přeplněným obchodům. Možná už nějaké tipy na vánoční dárky pro své blízké máte, ovšem věřím, že moje inspirace také nebude na škodu.

Navíc – mám tu tip i pro vás, kdo chcete odměnit své zaměstnance ve firmách.

Skvělým tipem jsou rozhodně dárkové poukazy – na služby, které každý rád využije. Zárukou jsou pak rozhodně poukazy na gastronomické zážitky v oblíbených restauracích – tyto poukazy jsou 100% zárukou úspěchu. :)

A právě společnost Con Gusto, pod kterou spadá několik výborných brněnských restaurací, nabízí k prodeji tyto dárkové vánoční poukazy

A je pak už jen na obdarovaném, kde takový voucher uplatní. Na výběr je několik brněnských restaurací, mezi které patří například restaurant a steakhouse Monte Bú, moje oblíbená italská Ristorante Piazza, nebo velice populární brněnská klasika – Pivnice U Čápa!
Novinkou v siti Con Gusto je pak Pivnice U Kohoutů, moderní restaurace s tradiční českou kuchyní a tankovým pivem, která má otevřít každou chvíli.
Poukaz ovšem můžete upatnit také v Gelaterii Piazza v OC Omega, kde mají vynikající kávu i dezerty.

Pokud si obdarovaný nevybere ani z jednoho podniku, může si objednat kvalitní víno nebo degustační vinný zážitek od KOREK Wines.

Naprosto jedinečným dárkem, který si prostřednictvím eshopu Con Gusto můžete zakoupit, je Kurz domácího sommeliéra! Je to skutečně právě ten originální dárek, který jistě potěší všechny milovníky dobrého vína.

Díky tomuto kurzu budete umět správně víno degustovat, představit a budete vědět, v jaké sklenici se jednotlivá vína podávají. A to není vše! Naučí vás, jak poznat nekvalitní a zkažená vína a mnoho dalšího.
Výuka probíhá pod vedením hlavní sommeliéra Michala Vavřicha v restauraci Monte Bú Restaurant & Steakhouse. Víc informací k tomuto kurzu a také možnost zakoupení – ZDE.

Nabídku dárkových vánočních poukazů a dalších dárků sítě Con Gusto si můžete prohlédnout a rovnou objednat ZDE – a pozor, hodnotu dárkového poukazu si můžete sami zvolit. Navíc není problém nechat na poukaz natisknout logo vaší firmy (stačí zaslat v křivkách) a také osobní věnovaní.

Tyto vánoční poukazy od Con Gusto jsou ovšem i skvělým vánočním dárkem pro vaše obchodní partnery, nebo zaměstnance vaší firmy! Na dárkový poukaz můžete přidat vlastní logo a pokud jej koupíte do 500 Kč, můžete si ho odepsat z daní jako reklamní předmět.

Jak už jsem zmínila v úvodu, koupí takového vánočního poukazu zároveň restaurace a gastro provozy podpoříte. Určitě víte, že aktuální koronavirová situace právě podniky v gastro sféře opravdu nejvíce zasáhla, mnohé doslova bojují o přežití.

Poukaz v hodnotě dle vašeho výběru objednáte přímo na této stránce on-line a přijde vám ihned e-mailem nebo jej v hodnotě 500 nebo 1000 Kč zakoupíte osobně v kterékoli z výše uvedených restaurací.
Dárkový poukaz je platný po dobu 11 měsíců (335 dní) ode dne jeho vystavení.

Zakoupením poukazu uděláte radost dvakrát – obdarovanému a pak vaší oblíbené restauraci, které nákup každého poukazu velice pomůže. A to za to rozhodně stojí!

A pozor – na stránkách Con Gusto si mimo vánoční poukazy můžete zakoupit také balíčky s vínem!

ODKAZ: CON GUSTO / web – možnost zakoupení vánočních poukazů
ODKAZ: CON GUSTO BRNO / instagram