Představuji: dokonalé dorty & sladkosti od DORTY JENNY

Hledáte tip a inspiraci, komu svěřit výrobu dortů pro jakoukoliv příležitost, sweet barů, nebo od koho si nechat upéct cokoliv výjimečného, nádherného a hlavně, dobrého? Pak se určitě mrkněte na můj dnešní článek! Chci vám totiž představit Janu Pokornou a DORTY JENNY – věřte, že tak dokonalou sladkou nádheru jste ještě neviděli… ;)

Nádherný dort, dokonalé sladkosti, designové sweet bary…to vše je vždy ozdobou jakékoliv oslavy, svatby, nebo i jiné příležitosti. A co si budeme povídat, právě při výběru dortů, sladkostí, dezertů…vždy určitě všichni chceme, aby  to vše bylo co nejkrásnější…

Příprava dortů, jejich design, ale i celý proces pečení, vytváření receptů…to vše rozhodně není jednoduché a ruku na srdce, neumí to určitě každý. Proto je rozhodně dobré svěřit se do rukou profesionálů, kteří se přípravě sladkých dokonalostí věnují.

Lidí, kteří pečou dorty a připravují sladkosti pro nejrůznější příležitosti, je rozhodně mnoho – ale věřte, těch, co to vše umí na naprosto odlišné a opravdu vysoké úrovni, moc není.

Jednou z těchto mistryň v oboru je ale určitě paní Jana Pokorná, která dorty a další sladkosti peče a připravuje pod svou značkou DORTY JENNY.

Já když jsem poprvé viděla, jak nádherné sladkosti umí připravit, až jsem nevěřila, že je něco takového – a dokonce k jídlu – možné vytvořit.

Však posuďte sami dle fotek v tomto článku (a ve fotogalerii pod ním) – je to nádhera, že?

Jana Pokorná se zaměřuje hlavně na dorty, pro jakékoliv příležitosti (samozřejmě i na svatební, ty umí přímo božské). 

Kromě dortů pak připravuje i celé sweet bary, a to včetně dekorací – celý sweet bar vám Jana připraví ve stylu a desginu, který si vyberete a který je vám blízký.

Jana je ve své práci opravdu nesmírně kreativní, což je vidět i na hotových dortech a dezertech. Každý dort je jiný (žádný nepřipravuje opakovaně ve stejném designu). 

Každý dort, objednávka, je pro Janu doslova výzvou, ráda vytváří i neobvyklé dorty v netradičním pojetí a designu, umí úžasné „nahé dorty“ a další dobroty, které jsou tak krásné, že si můžete až říct, že jsou „škoda jíst…“ :)

Mimo dorty pak Jana peče i další sladké dobroty, které se hodí opět pro jakékoliv příležitosti.

Samozřejmě při přípravě používá ty nejkvalitnější suroviny, při výběru pak podporuje zejména tuzemské regionální dodavatele.

Tak co říkáte, dokonalé, že? Až budete potřebovat dort, sweet bar, či dezert pro jakoukoliv příležitost – svatbu, křtiny, promoci, narozeniny, nebo jen tak…vzpomeňte si právě na Janu a Dorty Jenny. Určitě budete z její práce nadšení!

Objednávat můžete přímo přes Facebook, nebo Instagram Dorty Jenny, viz odkazy níže.

Na víc fotek mrkněte i do fotogalerie! ;)

ODKAZ: DORTY JENNY / facebook
ODKAZ: DORTY JENNY / instagram