Představujeme obchod s exkluzivní italskou módou – BOUTIQUE LUSSO!

Nový obchod s exkluzivními italskými fashion značkami v Brně – BOUTIQUE LUSSO!

10298242_666359236791762_7220772045781171975_o

 

Také se rádi hezky oblékáte a přitom chcete být originální? Hledáte nové, luxusní a exkluzivní značky, přitom stále za dostupné ceny? Tak v tom případě určitě zajděte do nového obchodu s italskou módou – do BOUTIQUE LUSSO!

Na první pohled nenápadný obchůdek na Palackého tř. 24 v Brně Vám nabídne skvělý výběr zajímavých, u nás doposud neznámých, italských značek. V současné letní sezóně si můžete vybrat z velké nabídky originálních topů, kalhot, sukní, šatů, mikin i džínů, které v běžných konfekčních sítích neseženete. Navíc – všechny kousky jsou k dostaní ve velmi omezeném počtu kusů, takže věřte, že na ulicích svoje „dvojníky“ potkávat nebudete ;)

jijiji

A jaké konkrétní značky v BOUTIQUE LUSSO můžete koupit?

Butik nabízí u nás nové a originální italské značky Rinascimento, Mangano, Coconuda, Amadus, Saxx, nebo King kong…. Jedná se hlavně o elegantní, pohodlnou a exkluzivní módu, kde je každý kousek oblečení do detailu propracovaný, unikátní a velmi kvalitní.

ssuuu

Cílem BOUTIQUE LUSSO je představit brněnským zákazníkům takové značky, které jsou nové, kvalitní a navíc stále dostupné za velmi příznivé ceny. Velmi sympatický je také přístup majitelek butiku, které se osobně každému svému zákazníkovi věnují, snaží se mu poradit s výběrem a doporučí mu to nejlepší pro něj. Nákup zde je velmi příjemný – s majitelkami si můžete také popovídat o nových trendech u kávy, strávíte zde zkrátka fajn chvíli:)

ajoo

Móda z BOUTIQUE LUSSO je zaměřeno na dámy téměř každého věku, které mají rády italskou modu, která je u nás stále více oblíbená. Svůj koutek s originálními fashion kousky si ovšem v obchůdku najdou i pánové:)

Nás osobně oblečení z BOUTIQUE LUSSO nadchlo, je to totiž přesně ten styl, který obě milujeme a vyhledáváme. Navíc je fajn, že každý model je k dostání ve velmi limitovaném počtu kusů (max. 3), takže si můžete dopřát trochu té exkluzivity jen a jen pro sebe:) Pro BOUTIQUE LUSSO jsme také nafotily letní lookbook – prohlédněte si naši fotogalerii:)

anoeddd

Boutique LUSSO najdete na Palackého tř. 24 v Brně.

Otevřeno je od pondělí do pátku, od 10:00 – 18:00

Oficiální Facebook butiku: BOUTIQUE LUSSO / FACEBOOK