Letní tělová péče od Thalga

Chtěly bychom Vám představit perfektní tělovou péči, kterou mám vyzkoušenou už druhé léto a musím říct, že jsem lepší zatím nenašla!

Jde o tři výrobky, které se svou péčí a zaměřením skvěle vzájemně doplňují.

Nejdřív bych Vám však chtěla kosmetiku Thalgo blíže představit:

Francouzská značka Thalgo přináší už více než 50 let výjimečný potenciál a bohatství moře ve formě profesionálních pleťových i tělových ošetření, přípravků pro domácí péči a doplňků stravy. Jde o čistě přírodní kosmetiku.

Firmu založil v roce 1964 lékárník pan M. Bouclet. Na počátku se firma zabývala výrobou produktů z řas pro léčebné účely. V roce 1968 byla zaregistrována značka Thalgo a v 70.letech již dodávala firma svůj patent – „jemně rozemleté mořské řasy“ do hlavních thalasso center.

Ale zpět k mým zázračným produktům. První z této super tělové trojce je takzvaný Exotický ostrovní peeling:

thalgo peeling

Je to peeling a olej v jednom, takže se zároveň „opeelujete“ a také zůstanete namazaná olejem. Zanechává pokožku extrémně jemnou a vyhlazenou. Obsahuje částice z bílého písku, mořské soli a kokosových skořápek. Voní krásně po vanilce a kokosu.

Druhý přípravek je sprchový gel POLYNÉSIE:

thalgo sprchac

V léťe mám vždy potřebu se sprchovat „sprcháčem“, který je jemný a nemá těžkou vůni. Proto volím tento sprchový gel s nádechem exotiky. Je to kombinace jemnosti, hydratace a krásné letní vůně. Čistící báze je obohacena o extrakt Aloe Vera, tím pádem nevysušuje pleť. Dlouho vydrží!

Poslední z letní péče je omlazující opalovací mléko SPF 15:

opalovak thalgo 15

Tohle mléko se perfektně roztírá, proto se nemusíte bát bílých fleků na oblečení. Zanechává film, takže se za chvíli necítíte „nenamazaně“. Pleť je po něm jemňoučká a voňavá. Má krásnou nevtíravou vůni po karamelu, kokosu a vanilce, tak jako předchozí přípravky.

Mléko je určeno pro tmavší nebo už opálenou pokožku. Nespálila jsem se ani jednou, dokonce bych řekla, že faktor ochrany SPF 15, který udávají, je nízký, když porovnám s konkurencí. Nebylo potřeba se mazat každou chvíli. Po koupání zůstala pleť jemná a namazaná.

Jak jsem se dočetla, tento opalovák má mnoho dalších výhod:

Sluneční kosmetika Thalgo s pěstícími účinky má trojitou ochranu proti UV záření, stárnutí pokožky a pigmentovým skvrnám. Obsahuje patentovanou látku Sun´Ytol Future® a zcela novou generaci slunečních filtrů, které odráží UV záření a zároveň působí jako absorpční film. Chrání buňky epidermu a jejich genetickou výbavu před poškozením UV zářením. Lehké a smyslné textury se rychle vstřebávají.

Exkluzivní patent Sun´Ytol Future® obsahuje extrakt z červené řasy Polysiphonia lanosa, která dokáže odolávat intenzivnímu slunečnímu záření a je výjimečně přizpůsobivá. Dále obsahuje mikrořasu Haematococcus pluvialis. Sun´Ytol Future® chrání buňky epidermu a jejich genetickou výbavu před poškozením UV záření.

Všechny produkty seženete ve SPA salonu Weekend, nebo v e-shopu:

SPA salon WEEKEND najdete v Brně na ulici CEJL 107 / Dvorní Trakt (součástí areálu je i hlídané parkoviště).

Oficiální webové stránky SPA salonu WEEKEND: SPA SALON WEEKEND

SPA salon WEEKEND na Facebooku: SPA SALON WEEKEND / FACEBOOK

SPA salon WEEKEND / e-shop: WEEKEND / E-SHOP