Luxusní plavková inspirace!

Léto je v plném proudu a Vy stále čekáte na svou vytouženou dovolenou? A máte už koupené ty správné a nejkrásnější plavky?

Sehnat ty správné plavky není jen tak! A pokud toužíte své opálené tělo vystavit v něčem opravdu luxusním, vybraly jsme pro Vás ty nejkrásnější plavky od třech značek, kterým se podle našeho názoru letos povedly ty nejúžasnější kousky (a u každé v jiných cenových relacích).

Začneme tou nejdostupnější značkou – LINDEX:

bw1

Značka LINDEX letos vsadila na holčičí styl, a to nás fakt baví. Plavky jsou pestrobarevné, zdobené volánky, třásněmi, třpytkami. Zkrátka v takových úžasných kouscích Vás na pláži nikdo nepřehlédne. Navíc LINDEX myslí na všechny typy postav – bez problému vyberete plavky, které schovají větší bříško, zadeček, nebo vám zvednou poprsí. Jo a důležité info!!! Slevy jsou teď v LINDEXU v plném proudu!

Pokud se chcete dozvědět ceny plavek v našem obrázku, klikněte zde: LINDEX BEACH WEAR by COOL BRNO BLOG

 

Plavky od „Viktorky“? Prostě must have! VICTORIA’S SECRET:

bw2

Značka Victoria’s Secret patří mezi špičky na trhu, její spodní prádlo i plavky jsou snem každé z nás, že holky? Plavky Victoria’s Secret mají jedno úžasné kouzlo, o kterém ví každá, která značku nosí – vše dokonale sedne, a to platí i pro plavky. Ispirujte se naším výběrem!

Ceny, odkaz na e-shop a přesný popis najdete zde: VICTORIA’S SECRET BEACH WEAR by COOL BRNO BLOG

 

Chcete být na pláži sexy bohyní? Pak zvolte plavky značky AGENT PROVOCATEUR!

bw3

Tak tyto plavky nám doslova vyrazily dech. Jsou naprosto důmyslné, sexy a vy v nich budete prostě ta NEJ! Za nás jsou návrhy značky Agent Provocateur ty nejpovedenější z celé letní sezóny. Jak se líbí Vám?

Další informace – ceny, popis a odkaz na e-shop zde: AGENT PROVOCATEUR BEACH WEAR by Cool Brno Blog