Pozvánka: v Baraque Wine Gallery je zahájená nová sezóna!

Konečně tu máme jaro, více hezkých, prosluněných dnů, které přímo vybízí k výletům! Kam si zajet, kousek od Brna – a třeba i na dobré vínko? Na naší krásné jižní Moravě je takových míst celá řada, já vás chci ovšem v následujícím článku pozvat do vinné galerie Baraque Wine Gallery ve Velkých Pavlovicích. Posedíte v příjemném prostředí s výhledem do vinic, ochutnáte výborná vína a k tomu si dáte třeba i něco dobrého k zakousnutí. V Baraque Wine Gallery zahájili novou sezónu, připravili tu pro vás i několik novinek, které stojí za pozornost. Mimo to, 6. května se tu bude konat Den otevřených dveří (a lahví) – akce Baraque dokořán, představí se nový ročník vín, těšte se i na kapelu, nebo prohlídky vinařství! 

O vinařství i vinné galerii Baraque Wine Gallery jsem vám na svém blogu již několikrát psala – a moc ráda vám toto místo, které všichni milovníci dobrého vína rozhodně musí znát – ráda připomenu!

V Baraque Wine Gallery totiž před pár dny zahájili novou sezónu a vy se sem opět můžete zastavit na dobré vínko, posedět, pokochat se krásami naší milované jižní Moravy.

Baraque Wine Gallery najdete opravdu jen kousek od Brna, ve Velkých Pavlovicích směrem na Bořetice. Samotnou stavbu vinné galerie určitě nepřehlédnete, je to atypická budova, která dokonale zapadá do zdejšího prostředí. Posedět můžete jak ve vnitřních prostorách, tak v příznivém počasí také na venkovní zahrádce. Je tu klid, budete se kochat výhledem do vinic, které Baraque Wine Gallery obklopují – co víc si přát!

A mimochodem, výlet sem můžete zvládnout i na kole – v okolí je celá řada cyklostezek!

Jak jsem zmínila, 1. dubna v Baraque Wine Gallery zahájili novou sezónu, otevřeno tu je nyní v pátek od 15. do 20. hodiny, v sobotu a neděli pak od 10. do 20. hodiny.
Od června do září se sem můžete zastavit dokonce od středy do neděle.

V Baraque Wine Gallery se také konají různé akce – a tou nejbližší, na kterou vás chci také pozvat, bude ta 6. května!
V tento den bude – výstižně pojmenováno – Baraque dokořán! Jedná se o Den otevřených dveří (a lahví) a my, milovníci dobrého vína bychom si právě tuto událost rozhodně neměli nechat ujít!

Těšit se můžeme na představení nového ročníku vín a hlavně, na volnou ochutnávku všech vín ze stávající nabídky! Za symbolickou cenu 100,- si zakoupíte degustační skleničku a vína už pak ochutnáváte zdarma. :) Máte tak skvělou příležitost ochutnat celý sortiment vinařství.

Nebude chybět i něco dobrého k zakousnutí – a to z foodtrucku oblíbeného vrbického Lion Bistra.

Zájemci se budou moci podívat také v rámci exkurze do výroby.
A o hudební kulturní zpestření se pak postará kapela Tykraso!
Datum 6. května si tedy pište do diářů – v Baraque Wine Gallery to bude tento den žít! 

Přes léto se pak budou budou konat oblíbená literárně – vinná párování, ke kterým se letos přidají párování i hudebně – vinná a výtvarně – vinná! Sledujte Facebook Baraque Wine Gallery, kde se o těchto událostech vždy včas dozvíte.
Přes letní prázdniny sem pak můžete zajet i na pravidelné degustace, které jsou plánované na každou prázdninovou sobotu!

Novinkou ve stále nabídce zde pak budou i zážitkové srovnávací degustace, a to vždy dvou předem daných vzorků vín. Budete tak mít možnost vyzkoušet, ochutnat – jak novinky, tak třeba i naturální vína, která jsou – i dle mého vlastního dojmu – nesmírně zajímavá!

Princip těchto srovnávacích degustací je, že si návštěvník vybere, který z nabízených srovnávacích setů ho zajímá – ke každému setu je zpracovaný list, na kterém je vysvětleno, co mají vína společného a čím se naopak liší. K tomu dostane právě ta dvě vína a může si je mezi sebou porovnávat.

V květnu se tu můžeme těšit i na májové menu – májové drinky a další speciality.

Musím také zmínit, že zázemí Baraque Wine Gallery je uzpůsobeno i pro děti! Pro ty je tu k dispozici i menší dětský koutek, kde se děti zabaví. Mnozí určitě tuto informaci oceníte. ;)

Udělejte si do Baraque Wine Gallery výlet, určitě nebudete litovat! A mimochodem, vína, která vám tu zachutnají, si můžete i přes e-shop (viz odkaz níže) objednat a nechat dovézt domů. Vína je možné objednávat po krabicích po 6 kusech a co je také fajn, dopravu máte zdarma!

Baraque Wine Gallery najdete kousek od Brna ve Velkých Pavlovicích na adrese Hodonínská 1171/12.

ODKAZ: BARAQUE DOKOŘÁN – událost na Facebooku

ODKAZ: VINAŘSTVÍ BARAQUE / web
ODKAZ: VINAŘSTVÍ BARAQUE / facebook
ODKAZ: VINAŘSTVÍ BARAQUE / instagram

ODKAZ: BARAQUE WINE GALLERY / eshop
ODKAZ: BARAQUE WINE GALLERY / facebook
ODKAZ: BARAQUE WINE GALLERY / instagram