Dětská jarní & letní móda v obchodě Original Marines

Sháníte stylové, originální, kvalitní oblečení pro děti – všech věkových kategorií? Pak určitě mrkněte na můj následující článek! Mám pro vás totiž velkou inspiraci z obchodu Original Marines, který najdete v přízemí Galerie Vaňkovka. Je tu už celá jarní kolekce a přibývají kousky i z kolekce letní. Maminky, je tu rozhodně z čeho vybírat, tak krásné dětské oblečení na jednom místě se jen tak nevidí! Čtěte dál – a mrkněte i na celou řadu fotek a outfitů pro dětičky!

Mimochodem, do 30. dubna platí v tomto obchodě i zajímavá slevová akce na tepláky, legíny a trika s dlouhým rukávem. Při nákupu 5 kusů máte slevu 50%, při nákupu 4 kusů je sleva 40% a u 2 kusů platí sleva 30%. Využijte toho!

Musím sama uznat, že kolekce značky Original Marines jsou snad čím dál víc vydařenější, zajímavější – zkrátka, pokud si chcete své ratolesti opravdu „vyparádit“, v tomto obchodě zaručeně pořídíte. A že je z čeho vybírat!

Kolekce pro kluky i holčičky všech věkových kategorií jsou nesmírně pestré, zajímavé, typově i designově rozlišené i do různých řad. Zejména kousky pro holčičky jsou opravdu úžasné – některé kolekce jsou s motivy kytiček – sedmikrásek, konvalinek, nádherná je i modro – bílá řada, nebo oblečení s motivy pohádkové myšky Minnie…

Ovšem i pro chlapečky v obchodě Original Marines nakoupíte krásné věci! Třeba řada se zvířátky, s delfíny, nebo veselé modely se „smajlíky“ – jsem si jistá, že takové oblečení budou i děti nosit nadšeně!

Za pozornost stojí pak i denimová kolekce! Pro holčičky to jsou nejen džíny, ale i šatičky, nebo sukně – a samozřejmě i zdobené mnoha aplikacemi, krajkou, obrázky… Na takovou parádu si přece malé slečny potrpí! :)

Úžasné jsou tu i šatičky, pro běžné denní nošení, ale i pro slavnostní příležitosti – na oslavy, svatby…

Některé modely jsou opravdu jak pro princezny, mít doma dcerku, tak jí určitě takovou parádu také pořídím. :)

Mimo to, pro holčičky můžete nově v obchodě Original Marines vybírat i kouzelné kabelky!

Jsou v mnoha typech, barvách i materiálech – a dokonale se hodí i k outfitům, které tu vyberete.

Pro kluky zde pořídíte také slavnostnější oblečení, saka, kalhoty, komplety – oceňuji použité materiály, je myšleno na to, aby se děti i v takovém oblečení cítily příjemně.

V obchodě Original Marines vyberete i lehké jarní bundy, nebo prošívané vesty – v aktuálním nestálém počasí se jistě budou hodit.

Moc hezké věci tu jinak seženete i pro malá miminka!

K mání tu jsou také už i plavky a plážové šaty!

Musím zmínit i velkou kvalitu oblečení Original Marines. I při častém praní věci neztrácí barvu, drží tvar, nežmolkují se – a to potvrzuji i ze své vlastní zkušenosti. Klukům jsem spoustu věcí v tomto obchodě nakoupila a vždy jsem byla perfektní kvalitou mile překvapená.

Zkrátka, oblečení Original Marines je opravdu kouzelné, jsem si jistá, že si tu vyberete!
Mimochodem, stále zde můžete využít slevu při nákupu spodního prádla! Při koupi 2 kusů spodního prádla je sleva 20%, při koupi 3 kusů pak 30%.

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram