Podzimní novinky v butiku La Certezza na Lidické

Dámy, dnes mám pro vás opravdu pestrou a myslím, že i vydařenou podzimní módní inspiraci! Stavila jsem se totiž nafotit pár novinek z podzimních kolekcí do mého oblíbeného butiku La Certezza na Lidickou – mají tu vždy překrásné věci. A nejinak tomu bylo i tentokrát – přesvědčíte se v mé následující reportáži. ;)

Vy, co jste do butiku La Certezza zvyklé chodit nakupovat, mi dáte jistě za pravdu – výběr tu mají opravu neuvěřitelně pestrý. Je vidět, ža paní majitelka módou skutečně žije! ;) A musím uznat, že do svého obchodu vybírá moc hezké kousky…

V butiku La Certezza koupíte oblečení od mnoha italských brandů pro běžné denní nošení, ale i pro více slavnostní a okázálé příležitosti – já tu objevím pokaždé naprosto úžasné a sexy šaty!

Opravdu, právě šatičky mají v tomto butiku nesmírně zajímavé a stylové. Nyní tu najdete super šaty pro slavnostnější události, na večírky, oslavy, ale i do kanceláře…

…ovšem, pokud si k takovým šatům vezmete koženou bundu, klidně je můžete nosit třeba i každý běžný den. ;)

Troje nádherné šaty v černé nesmrtelné barvě jsem vám zde nafotila – myslím, že všechny stojí za pozornost, já sama bych nevěděla, které i vybrat. :)

Kromě šatů tu pak mají mnoho věcí v duchu podzimní módy. Pořídíte zde krásné teplé šaty, zahřejí vás i přes legíny, nebo džíny.

Krásné tu mají i kostýmky – v elegantním stylu, do kanceláře…

…nebo i ve více neformálním stylu.

Zaujaly mě tu i překrásné kabáty! Dva jsem vám nafotila také, ovšem, bundám a kabátům se tu budu věnovat více až příště, kdy bude na bundy a kabáty počasí už víc aktuální. :)


Krásné věci, co říkáte? Zastavte se je prohlédnout, vyzkoušet, věřím, že najdete něco, co vám padne do oka!

Na více fotek se podívejte také do fotogalerie! ;)

Butik La Certezza najdete na Lidické 63.

ODKAZ: LA CERTEZZA / facebook
ODKAZ: LA CERTEZZA / instagram