Podpořme butik Vimini!

Pokud pravidelně sledujete můj blog, jistě už dobře znáte milý obchůdek s krásnou módou, butik Vimini na Pekařské. O kolekcích, aktuálních nabídce oblečení ve Vimini vám tu mimo jiné také často píšu.
Tímto článkem bych vás ovšem chtěla požádat o pomoc, neboť butik Vimini se dostal do problémů… Doba je celkově nepříznivá a samozřejmě se velmi dotkla i menších podnikatelů, značek i obchůdků…
Podpořte butik Vimini, že si tu něco hezkého koupíte – probíhají tu nyní stále velké slevy a to až do výše 60%! Můžete si ovšem koupit i dárkový poukaz na novou kolekci, nebo na ušití šatů na míru.
Inspirace z aktuální nabídky butiku Vimini v reportáži!

Určitě všichni registrujete, nebo i pociťujete na vlastní kůži celkovou nepříznivost současné doby. Ceny šly strmě nahoru – ať už se jedná o potraviny, energie, nájmy… A udržet své podnikání při životě, aktivní, nezkrachovat…to vše je teď snad ještě těžší než obvykle…

Je smutné pozorovat, jak se zavírají vaše oblíbené restaurace, obchody, podniky… Proto, mnozí potřebují – pokud je to v našich silách a možnostech – pomoc.

V této nelehké situaci je aktuálně také oblíbený butik Vimini, který mnozí určitě znáte – butik najdete na Pekařské 13.

S Míšou spolupracuji už dlouho, oblečení, které vozí z Itálie, nebo i její autorskou řadu oblečení mám sama moc ráda – celou řadu kousků už mám i ve svém šatnínku.

Ráda bych Míšu a butik Vimini podpořila – alespoň takto, aby se k vám dostala informace, že je potřeba pomoci.
Jak můžete Vimini podpoři i vyt?

Především tak, že si tu nyní něco koupíte! Aktuálně tu probíhají velké slevy, které jsou až do výše 60% téměř na vše.
Mimo to, je také možnost si ve Vimini zakoupit dárkový poukaz, který využijete buď na výběr modelů z nové kolekce, nebo i na ušití šatů na míru.

Proto, zastavte se do Vimini, udělejte si radost a něco si kupte! Potěšíte nejen sebe, ale i Míšu, majitelku Vimini. A třeba i díky vám Vimini náročnou dobu přečká.

Mimo to, věci si můžete objednávat i přes Facebook a Instagram butiku (odkazy pod článkem). Stačí napsat, co se vám líbí a domluvíte se na odeslání.

A věřte, nabídka je ve Vimini stále velmi pestrá – pár krásných věcí jsem vám tu nafotila pro inspiraci, mrkněte na fotky v článku!

O celé situaci a všech možnostech se Míša více rozepsala na fb profilu Vimini – více ZDE v postu.

Za vaši pomoc butiku Vimini moc děkuji!

Butik VIMINI najdete v Brně na Pekařské 13.

ODKAZ: VIMINI / facebook

ODKAZ: VIMINI_MODA / instagram