Novinky v pfb CONCEPT STORE BRNO, které musíte vidět! ;)

Loni před Vánocemi se v centru Brna, na Panské 12, otevřel zbrusu nový obchod s módou, kde najdete skutečně jedinečné a opravdu dokonalé kousky, od celé řady velice zajímavých brandů. Obchod se jmenuje pfb CONCEPT STORE BRNO a já vám ho už na blogu představila. ;) Ovšem, aktuálně tu mají spoustu úžasných novinek a hlavně, také nové značky a ty fakt stojí za to! Patří mezi ně i můj oblíbený Karl Lagerfeld a tak jsem hned vyrazila vše hezky omrknout a zdokumentovat pro vás. ;) V článku najdete spoustu fotek takových módních pokladů, o kterých se vám bude i zdát. ;) 

Řeknu vám, právě obchod s takovou nabídkou v Brně opravdu chyběl. Pokud totiž hledáte exkluzivní módu, od zajímavých značek, potrpíte si na určitou výjimečnost a rádi jste v ohledu oblékání „v kurzu“, tak nabídka právě nového pfb CONCEPT STORE BRNO se vám rozhodně bude hodně líbit. :)

pfb CONCEPT STORE BRNO najdete přímo v centru Brna, na Panské 12 a samotný prostor obchodu je skutečně veliký – ve dvou patrech si tu můžete vybírat opravdu z mnoha úžasných módních pokladů – v nabídce tu je jak oblečení (pro dámy, tak i pány), ale i kabelky, boty, nebo dokonce spodní prádlo a další doplňky. ;)

Konkrétně, mezi nejzajímavější značky, jejichž kolekce v pfb CONCEPT STORE BRNO najdete, rozhodně patří Hugo Boss, Marc Jacobs, Love Moschino, Ted Baker, Jacob Cohen, Pollini, Joop!, push up kalhoty Freddy nebo Geox… Zkrátka, jedná se o jedinečné záležitosti, které v Brně seženete pouze zde.

Jak jsem už napsala v úvodu, portfolio nabízených značek v pfb CONCEPT STORE BRNO se neustále rozšiřuje – a novinkou je teď zmiňovaný Karl Lagerfeld – od této ikonické značky si tu můžete nyní vybrat nejen nádherné boty, ale nově také oblečení a také kabelky.

Právě brand Karl Lagerfed je mou srdcou záležitostí už pár let, takže já osobně jsem opravdu šťastná, že tyto boží věci máme konečně i u nás v Brně.

A věřte, že nabídka od Karla Lagerfelda v pfb CONCEPT STORE BRNO je opravdu pestrá – mají tu spoustu krásných kabelek (i ty z mé milované řady Iconic), ale také botičky…

… a nádhernou módu, která je opravdu nesmírně ženská, s lehounkým nádechem extravagance, přesně tak, jak je pro tento brand až typické.

Druhá nová značka v pfb CONCEPT STORE BRNO mi také udělala velikou radost. :) Mají tu totiž kolekci od legendy na blogerské scéně – italské Chiary Ferragni, věřím, že vám její jméno také nebude cizí. ;)

Chiara je nesmírně oblíbené zejména na sociálních sítích, ovšem, obrovské oblibě se těší také její módní kolekce – kdy je pro jednotlivé kousky typický častý  motiv mrkajících očí. :)

Kolekce od Chiary Ferragni máme nyní i v Brně – a pro mě to je fakt něco! :)

Za pozornost tu stojí i další zajímavé novinky – nová kolekce od značky Hugo Boss, Ted Baker, omrkněte i dokonalé kabely od Marc Jacobs, botičky od Geox

Zkrátka, pfb CONCEPT STORE BRNO má rozhodně co nabídnout – a doporučuji se o tom jít přesvědčit na vlastní oči, nebudete litovat. ;)

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12.

Na více fotek krásných věcí se podívejte také do fotogalerie!

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / web
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram