Představuji: nový pfb CONCEPT STORE BRNO!

My, módní nadšenci z Brna, můžeme mít zase o důvod k radosti víc! Víte, že v centru, na Panské 12, je nově otevřený velký butik, pfb CONCEPT STORE BRNO, kde koupíte opravdu neskutečné módní poklady? O tom vám přece musím napsat, protože věřte, nabídka právě tohoto obchodu stojí za to! Mají tu nádherné oblečení, kabelky, ale i boty a spodní prádlo od celé řady velice zajímavých značek – a věřím, že celou řadu z nich budete z módního světa už dobře znát… ;) Víc informací a hlavně, fotek, v mém dnešním článku! 

Zcela upřímně, něco takového, s tak pestrou nabídkou módních značek, v Brně opravdu chybělo. Pokud se stejně, jako já, rádi oblékáte stylově a sledujte také nejnovější módní trendy, tak věřím, že vás úchvatné kousky z obchodu pfb CONCEPT STORE BRNO osloví.

V tomto opravdu velkém, dvoupatrovém obchodě, o rozloze více než 350 m2, si na své přijdou všichni ti, kdo mají rádi kvalitní, jedinečné a designově velmi zajímavé módní záležitosti. Sortimenet je zde skutečně pestrý a můžete se tu obléct doslova od hlavy až po paty – a to nejen my, ženy, ale krásné věci tu mají také pro pány.

Jak jsem už nastínila, v pfb CONCEPT STORE BRNO je zastoupeno několik velice zajímavých značek, které mají ve světě módy už poměrně zvučná jména – já věřím, že téměř všechny názvy těchto brandů budete již dobře znát. :)

Konkrétně, mezi nejzajímavější značky, jejichž kolekce v pfb CONCEPT STORE BRNO najdete, rozhodně patří Hugo Boss, Marc Jacobs, Karl Lagerfeld, Love Moschino, Ted Baker, Jacob Cohen, Pollini, Joop!, push up kalhoty Freddy nebo Geox… Zkrátka, jedná se o jedinečné záležitosti, které v Brně seženete pouze zde.

Mimochodem, obchod pfb CONCEPT STORE BRNO je pestrou nabídkou luxusních značek jediný svého druhu v ČR – a najdete ho právě u nás, v Brně. Za což jsem opravdu ráda, protože sehnat v Brně módu od takto zvučných značek a návrhářů, bylo doposud nemožné.

Já jsem se do pfb CONCEPT STORE BRNO před pár dny zastavila, prohlédla jsem si všechny ty nádherné věci a celou řadu z nich jsem vám i nafotila, a to včetně několika zajímavých outfitů. Věřím, že fotky vám budou skvělou inspirací, zkrátka uvidíte, že nabídka v tomto obchodě je skutečně ojedinělá a stojí za pozornost. ;)

Oslovily mě tu nádherné šaty, které užijete pro jedinečné a slavnostní okamžiky…

…ale samozřejmě i pro každodenní nošení.

Asi nejvíc mě tu zaujaly kousky od značky Love Moschino! Jsou v některých případech lehce extravagantní, hravé, barevné, se zajímavými detaily a aplikacemi, přesně, jak mám sama ráda. ;)

Úžasné modely tu jsou od značky Hugo Boss – pokud sháníte dokonale padnoucí oblečení, třeba do práce, kostýmky, jedinečné šaty, sukně, ale i kabáty, rozhodně si tady vyberete.

A co teprve ty kabelky! Ty od značky Marc Jacobs nemají chybu!

Pejsek od Sonyi Rykiel? Láska na první pohled a naprostá roztomilost… :)

Ovšem, mě osobně tu asi největší radost udělala moje milovaná značka Karl Lagerfeld – kdo mě zná, ví, že jsem na „Karlíka“ doslova zatížená! :) Takže, pokud jste na tom stejně, tak vás určitě potěší, že krásný věci od této značky máme konečně i v Brně!

Stavte se na Panskou 12 omrknout tu parádu na vlastní oči! ;) A víte co? Pošlete sem i vašeho Ježíška, tady by vám mohl udělat velikou radost! :)

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12.

Na více fotek krásných věcí se podívejte také do fotogalerie!

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / web
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram