Představuji: Květiny Happy Day!

Moc ráda vám představuji zajímavá a inspirativní místa v Brně, která stojí za návštěvu! O jednom takovém vám chci napsat i dnes – navštívila jsem ho na doporučení známé a jedná se o květinářství se senzační nabídkou! Jmenuje se Květiny Happy Day a najdete ho v Žabovřeskách, v OC Perla. Víc informací a hlavně fotek v mém článku!

Věřte, místa, která stojí za návštěvu, se nenecházejí „jenom“ v centru Brna! I v jiných částech najdete skvělé restaurace, kde dobře vaří, butiky se zajímavou nabídkou, nebo třeba právě květinářství! Právě květinářství, které nabízí opravdu krásné květiny, vazby a dekorace, vám chci dnes také přestavit – jmenuje se Květiny Happy Day a najdete ho v OC Perla, v Brně – Žabovřeskách.

Sama právě květiny miluju – ať už čerstvé, řezané, nebo květinové dekorace, vazby, ozdoby a samozřejmě i nejrůznější doplňky, které v květinářství seženete. Proto do květinářství chodím často a ráda a ráda také poznávám různá nová – a na doporučení známé jsem si udělala nedávno cestu právě do nového květinářství Květiny Happy Day.

Musím říct, že tady mají opravdu nádherné věci, přesně ve stylu, jak mám sama ráda. Květinářství Květiny Happy Day nabízí jak čerstvé květiny, kytice, tak i květinové dekorace a vazby – aktuálně tu samozřejmě najdete spoustu nádherných věcí v duchu Vánoc – nechybí adventní věnce, vazby a další, vánočně laděné dekorace.

Mimochodem, právě adventní věnce tady mají úžasné! Ať už dáváte přednost klasickému zpracování…

…nebo máte raději netradiční a třeba i lehce extravagantní podání.

Za mě jsou absolutně top právě tyto věnce – super nápad, v jednoduchém designu. ;)

Květiny do kytic, ale i nejrůznější vázané dekorace, vám tu připraví také podle vašeho přání a zadání – stačí se domluvit na detailech, velikosti, ceně… Nic tu není překážkou. ;)

Mě si tu teď nejvíc získaly právě vánoční kousky, rozhodně stojí za pozornost! Pokud ještě stále doma vytváříte tu pravou vánoční atmosféru, věřím, že tady byste si mohli vybrat. ;)

V tomto květinářství koupíte i celou řadu doplňků, které patří ke květinám – třeba vázy, květináčky a další a také, mají tu i krásné dekorační předměty, které by vás mohly oslovit.

Zkrátka – až budete mít cestu do Žabin, nebo tady v okolí bydlíte, zajděte nabídku květinářství Květiny Happy Day omrknout, myslím, že se vám bude líbit. ;)

Květiny Happy Day najdete v Brně – Žabovřeskách, na náměstí Svornosti 2573/6, v OC Perla.

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie! :)

ODKAZ: KVĚTINY HAPPY DAY / web
ODKAZ: KVĚTINY HAPPY DAY / facebook