Milý Ježíšku… Tipy na vánoční dárky z butiku ALOve

Vánoce jsou téměř za dveřmi a asi každý vymýšlí a shání vánoční dárky. Proto, stejně, jako loňský rok, vám budu přinášet i tipy – právě na zajímavé a originální vánoční dárky, kterými byste mohli své blízké potěšit. Dnes mám pro vás velkou inspiraci na nádherné a jedinečné šperky z butiku ALOve, které mohou být skutečně tím pravým dárkem – alespoň pro nás, ženy, rozhodně! A tentokrát jsem do své reportáže připojila také ceny – tipy na šperky, coby dárečky, vám představím v různých cenových relacích. Šperky ALOve totiž můžete pořídit už za velice přiznivé ceny! ;) Víc v mém článku.

Co si budeme povídat, malá krabička, coby dárek pod stromečkem, ta vždy zaručeně potěší – nás, ženy, určitě! :) Věřte, že s nákupem šperku, coby vánočního dárku, většinou skutečně chybu neuděláte… Ovšem, ale i šperky doporučuji vybírat zajímavé, stylové a samozřejmě, kvalitní.

Právě takové šperky, designově zajímavé, originální, stylové a také, v cenově dostupných relacích, nabízí značka ALOve – což je sesterská značka brandu ALO Diamonds, který budete také určitě dobře znát. V obou případech se jedná o české značky, které nabízí vysoce kvalitní, ručně zpracovávané šperky, s pravými diamanty, s použitím těch nejlepším materiálů.

Značka ALOve nabízí šperky v mladistvém, moderním designu, sleduje nejnovější trendy, tudíž tyto šperky jsou vysoce moderní, nadčasové, líbivé a svěží. Šperky ALOve jsou kvalitní, ručně zpracováváné nejlepšími českými šperkaři, jsou ovšem cenově dostupnější – ve srovnání s brandem ALO Diamonds. Na výrobu jsou použity jen ty nejkvalitnější materiály a každý šperk je samozřejmě také opatřen svým certifikátem pravosti.

A jaký dárek pod stromeček vybrat? 
V krásném, designovém butiku ALOve je opravdu velice pestrá nabídka – já sama bych nevěděla, co dřív… :) Ať už to jsou krásné, jemné prstýnky, náušnice, nebo jednoduché náramky, přívěsky…

Já vám nafotila několik zajímavých kousků – coby tipy na dárky pro ženy – pro partnerku, maminku, sestru… Ale také tu pořídíte zajímavé a stylové šperky pro muže, i takové fotky přikládám, a to včetně cen.

PRO PARTNERKU

Cena: 27.214,-

Cena: 33.015,-

Cena: 5.440,-

Cena: 5.840,-

PRO MAMINKU

Cena: 30.400,-

Cena: 30. 343,-

Cena: 12.745,-

PRO SESTRU, DCERU

Cena: 5.155,-

Cena: 4.066,-

Cena: 20.362,-

Cena: 37.595,-

PRO MUŽE

Cena: 6.970,-

Zkrátka, věřte, že Ježíšek s dárkem z ALOve potěší! ;) Stavte se tu krásu omrknout na vlastní oči – a třeba i něco vyberete. ;)

Butik ALOve najdete v Brně v OC Olympia.

ODKAZ: ALOVE / web
ODKAZ: ALOVE / facebook