Novinky v butiku Amande

Pokud byste si rádi udělali radost něčím opravdu jedinečným na sebe, určitě se zajděte mrknout do butiku Amande na Minské! Mají tu tolik úžasných novinek! Já sama jsem se o tom nedávno přesvědčila – a v obchodě jsem vám opět nafotila spoustu outfitů pro inspiraci. Víc v mém dnešním článku. ;)

Musím uznat, že nabídka butiku Amande na Minské mi je opravdu hodně blízká. Je tu tolik krásných věcí, že je až těžké si vybrat – a to se mi v mnoha jiných obchodech poslední dobou nestává… Zcela upřímně, hlavně, co se většiny známých módních značek týká, přijdou mi aktuální kolekce, no, minimálně naprosto nudné… Ještě, že jsou v Brně menší butiky, kde je stále z čeho vybírat – a jedním takovým je rozhodně právě Amande na Minské.

V Amande koupíte originální a zajímavou módu od celé řady italských značek – věci jezdí osobně do Itálie vybírat přímo majitelka butiku, která má pro módu opravdu super cit. ;)

Kromě italských značek jsou pak od léta v Amande také kolekce mého oblíbeného brandu Sugarbird, za což jsem moc ráda, oblečení tohoto labelu je jedinečné a velice ženské.

Při své poslední návštěvě jsem vám nafotila outfity od italských značek – jedná se o věci, které užijete pro každodenní nošení.

Zaujaly mě tu hlavně krásné svetry, dlouho jsem nějaký hezký a příjemný sháněla a až tady jsem našla. Nemyslete, i svetr může být stylovým kouskem oblečení, pokud má propracované detaily a dobrý střih. Svetry tu mají v mnoha barvách, stylech, délkách…

Naprosto úžasné tu mají kabáty – hlavně tento, červený, ten si mě úplně získal! Červená je navíc barva, která se dobře kombinuje s ostatními odstíny.

Dobře vypadají i mikiny s potiskem – opět záležitost, kterou můžete dobře zkombinovat, třeba se zmiňovaným kabátem.

Určitě tu omrkněte také džíny a kalhoty. Džíny od značky Sexy Woman výborně sedí a mají perfektní střihy, v mnoha případech navíc zajímavé detaily, zdobení a aplikace.

A mimochodem – pokud byste chtěli někomu, nebo sobě, nějakou tu parádu z Amande darovat pod stromečkem, nabízí tu dárkové poukazy, takže super tip pro Ježíška! ;) Nebo se inspirujte v mém článku a „svého Ježíška“ si sem pro něco hezkého pošlete. ;)

Na spoustu fotek krásných novinek z Amande se mrkněte i do fotogalerie! :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook