Milý Ježíšku… Tipy na kosmetické dárky!

Sháníte vánoční dárky? Dnes mám pro vás tipy, které vás mohou ve výběru dárečků inspirovat. ;) A  budou to kosmetické dárky – které bývají většinou zárukou úspěchu, samozřejmě, pokud se trefíte a koupíte „to pravé“. V článku vám chci také představit pár zajímavých kosmetických produktů, které jsem si nadělila k Ježíšku já. ;) Jsou skvělé a třeba zaujmou i vás!

Pokud jste se rozhodli pořídit někomu blízkému kosmetický vánoční balíček, nebo i jeden produkt – třeba parfém, určitě doporučuji nakoupit na eshopu Notino.cz – tady si vyberete hezky v klidu, doma, bez stresu a shonu a navíc, nabídka je tu až neskutečná! Z řady kosmetiky, parfémů, nebo dekorativních produktů, tu seženete téměř cokoliv, takže si můžete být jistí, že i vánoční kosmetický dáreček tady pořídíte. ;)

A co víc – můžete si tu vybrat krásné dárkové balení, v Notinu vám vaše vybrané produkty uloží do nádherného dárkového boxu s atlasovou stuhou a vy už pak dáreček jen dáte pod stromeček. Na výběr je několik barev dárkového balení – před dokončením objednávky si stačí v košíku zakliknutím políčka vybrat možnost dárkového zabalení a zvolit si konkrétní barevnou variantu. Následně určíte produkty ze své objednávky, které si přejete zabalit.

Já jsem si na Notinu radost k Vánocům udělala a svůj výběr produktů jsem si nechala zabalit, do krásné růžové krabičky, ať vidíte, jak takový vánoční dáreček může vypadat.

Zároveň vám chci představit své oblíbené produkty, které jsem si objednala, třeba vás můj výběr inspiruje. ;)

BIODERMA – Hydrabio H2O, micelární voda
Skvělá volba pro dehydratovanou pokožku – hydratační micelární voda od Biodermy – Hydrabio H2O.
Tuto hydratační řadu Biodermy mám celkově moc ráda – super jsou i hydratační krémy a séra – pleť se po nich vždy krásně vypne a působí svěže. Hydratační “micelárku” jsou vyzkoušela jako alternativu ke své milované micelární vodě Sensibio – taktéž od Biodermy, která je primárně určená péči o citlivou pleť.

Micelární vodu Hydrabio H2O skvěle snáším – i ve vztahu k mé citlivé pleti, zcela bez problémů. Neštípe do očí, dobře odličuje, příjemně voní, nedráždí. Pleť po odlíčení vypadá moc hezky, svěže, bez tolik patrných vrásek, které jsou častokrát způsobené právě nedostatečnou hydratací.

ESTÉE LAUDER – Double Wear, make up
Za mě absolutně nejlepší make up, jaký jsem kdy měla a vřele ho doporučuji i všem svým kamarádkám a také vám! Na obličeji ho absolutně necítíte, make up má střední krytí, skvěle se roztírá, zamaskuje drobné nedostatky, pleť celkově barevně sjednotí, projasní. Pokožka vypadá sametově hebká, čistá, zdravá a co oceňuji nejvíc, tak make up na obličeji vizuálně není patrný.

Skvěle také drží, a to i po celý den, zkrátka, na tento make up je absolutní spoleh! Holky, make up je podle mě základem pro hezky vypadající pleť a s tímto rozhodně neuděláte chybu! K dostání je navíc v hodně široké škále odstínů.

SACHAJUAN – Cleanse and Care, zhušťující šampon & kondicioner
S touto značkou jsem se seznámila díky své mamince, když jsem u ní byla naposledy na návštěvě, tak mi vlasovou péči od této značky doporučila a já si hned u mamky šamponem Sachajuan umyla hlavu a byla jsem doslova nadšená!

Opravdu, vlasy vypadají díky této péči skvěle, a to hned po prvním použití.
Značku Sachajuan jsem doposud neznala, jedná se o švédský brand, který založili dva kadeřníci a jejich vlasové produkty se těší opravdu velké oblibě. Vlasová kosmetika Sachajuan obsahuje funkční složky a Ocean Silk Technology, která kombinuje mořské řasy s dalšími ingrediencemi.

V nabídce na Notino.cz je celá řada produktů Sachajuan, pro dané vlasové problémy. Mně se nejvíc osvědčil právě tento zhušťující šampon a kondicioner, stojí za vyzkoušení!

Tak, to jsou moje tipy na kosmetické vánoční radosti, ale věřím, že na Notinu si určitě vyberete ty svoje a pro své blízké. Navíc, dáreček vám tu zabalí a vy máte pak o starost méně! :)

Mimochodem, do 24. 12. najdete na Notino.cz ADVENTNÍ KALENDÁŘ, kdy každý den otevřete jedno okénko a najdete zde buď slevu, nebo dáreček, tak toho využijte! ;)