Pozvánka: najděte svoji vysněnou práci na akci Profesia days!

Hledáte novou práci, která by vás bavila a naplňovala, toužíte po změně profese, nebo vás jenom zajímá nabídka zajímavých pozic v Brně? Pak by vám rozhodně neměl uniknout jedinečný festival – Profesia days, který se letos bude poprvé konat v Brně, a to 11. dubna. A budu se tu na vás těšit také já, v rámci módního poradenství. ;) Víc vám o této akci prozradím v následujícím článku!

Musím vám napsat o zajímavém festivalu, který se bude letos poprvé konat také u nás, v Brně! Jedinečná akce Profesia  days za osm let své existence v Praze pomohla mnoha lidem najít práci, získat lepší místo nebo nasměrovat kariéru správným směrem.

Profesia days se budou konat 11. dubna 2019 na brněnském Výstavišti.

Veletrh Profesia days, který se jako největší akce svého druhu koná vždy v podzimních měsících v Praze Letňanech, letos získá „sourozence“ i v moravské metropoli. Nový festival příležitostí proběhne na brněnském Výstavišti 11. dubna 2019. Jeho cílem je zprostředkovat přímé propojení mezi aktivními zájemci o práci a vystavovateli, které přinese užitek oběma stranám. Firmy získají kontakty na potenciální zájemce o práci, návštěvníci pak mají možnost přímo a bez stresu, který obvykle doprovází pracovní pohovory, podebatovat se zástupci předních zaměstnavatelů od nás i ze zahraničí.

„První ročník Profesia days připravujeme jako festival příležitostí, protože jeho návštěvníci budou mít možnost najít práci nebo lepší uplatnění, získat informace o možnostech vzdělávání, nebo prostě jen zmapovat pracovní trh a svou hodnotu na něm,”  říká k expanzi do Brna Radka Košíčková, z Profesia.cz. „Mottem letošního ročníku je ‘Objev svoji budoucnost’.”

Součástí akce je i bohatý doprovodný program zaměřený na všechny představitelné aspekty trhu práce. V rámci poradenské zóny budou moci návštěvníci konzultovat, jak napsat správně životopis, motivační dopis, na co dát pozor při pohovorech, ale také si nechat poradit v pracovně-právní oblasti nebo v případě, že jsou na trhu práce nějak znevýhodnění.

V testovací zóně pak mohou prověřit své jazykové nebo IT znalosti, případně zjistit, pro jaké povolání mají nejlepší předpoklady. V rámci doprovodného programu se představí také významné osobnosti z oblasti umění a sportu, úspěšné podnikatelské projekty, ale i lidé, kteří umějí druhé motivovat k výkonu nebo životním změnám.

Na brněnském festivalu Profesia days se na vás budu těšit také já, a to v rámci módního poradenství. Pokud byste chtěli nasměrovat, jak se třeba oblékat do zaměstnání, nebo celkově pomoci s výběrem vhodného oblečení jen pro vás, zastavte se za mnou, budu moc ráda! ;)

Profesia days se na BVV uskuteční ve čtvrtek 11. dubna 2019. Pro registrované návštěvníky je vstup zdarma. Další informace o akci a možnost registrace najdete na stránce https://profesiadays.cz.

ODKAZ: PROFESIA DAYS / web
ODKAZ: PROFESIA DAYS / událost na Facebooku