Novinky v obchůdku IvaDekor!

Po delší době jsem se stavila do mého oblíbeného obchůdku s bytovými doplňky a dekoracemi – do IvaDekor na Horovu, omrknout, co nového a krásného tu mají! A že tu novinek tedy opravdu přibylo! Nové věci jsou hlavně v rámci českého skla a porcelánu, což mě samotnou potěšilo, ráda podpořím tuzemskou výrobu. A české sklo, porcelán, je přímo vyhlášený! Co teď u Ivy v IvaDekor najdete? Mrkněte na mou reportáž se spoustou fotek!

V obchůdku IvaDekor na Horově, ale samozřejmě i v nové pobočce v Kuřimi, pokaždé objevíte něco, co se vám bude líbit a co budete zkrátka „nutně“ potřebovat! :) Já už si odtud odnesla tolik pokladů, nejen pro sebe, ale i coby dárečky pro mé blízké… :)

Naposledy jsem zde byla před Vánoci, ovšem od té doby tu přibylo spoustu nového a zajímavého zboží, jak jsem měla možnost se přesvědčit.

Samozřejmě, koupíte tu dekorace a doplňky v jarně laděném duchu…

Jak jsem ale už zmínila v úvodu, Iva do obchůdku zařazuje spoustu krásného, českého skla a porcelánu. Právě české sklo i porcelán mají skvělé jméno i ve světě a jak říkám, je super podpořit vždy něco, co je „naše“. :)

Nově tedy v obchůdku IvaDekor koupíte třeba kouzelný prvorepublikový porcelán – možná jej budete pamatovat i od svých prarodičů. :)

Kromě porcelánu zde pak seženete české broušené sklo, sklenice, pohárky, opět moc krásné a kvalitní věci…

…pro děti jak pak zde třeba řada s oblíbeným Krtečkem – opět se jedná o tradiční českou produkci. Mimochodem, právě tento porcelán s Krtečkem se zde těší mimořádné oblibě!

Novinkou jsou zde pak i produkty Millefiori – jsou to nejrůznější aroma lampy, difuzéry, vonné směsi…jistě budete tuto značku znát.

Zkrátka, je tu opravdu z čeho vybírat – za mě, omrkněte i boží plastové skleničky, jsou super dáreček, vydrží a vypadají skvěle! ;)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16 a nově také v Kuřimi na Tišnovské 270, vedle známého železářství Staprop.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram