Nová kolekce OBLIQUE v butiku DIVERSO

Italská módní značka OBLIQUE je rozhodně tou nepřehlédnutelnou! Nebojí se jedinečných, originálních a možná i lehce výstředních střihů, které dělají tento brand naprosto výjimečným. Ovšem – skvělé jsou i použité materiály, barevné kombinace a zcela charakteristický styl. Oblečení značky OBLIQUE koupíte v Brně exkluzivně pouze v butiku Diverso na Křenové 37. A právě teď je zde k dostání zbrusu nová kolekce právě OBLIQUE! A řeknu vám, je rozhodně o co stát – několik outfitů jsem vám nafotila pro inspiraci, mrkněte v následujícím článku… ;)

O značce Oblique, kterou v Brně koupíte exkluzivně právě v butiku Diverso na Křenové 37, jsem vám už před několika měsíci na blogu psala – článek najdete ZDE.

A právě nyní je v Diversu k dostání opravdu mnoho krásných věcí od brandu OBLIQUE, je tu celá nová kolekce, ve které nechybí překrásné a zajímavé šaty, sukně, ale i topy, nebo kalhoty.

Jaká móda značky OBLIQUE vlastně je? Zcela nezaměnitelná, jedinečná a stylově vytříbená. A troufám si říct, že i nadčasová – takto zajímavé věci z módy rozhodně za sezónu nevyjdou. A nutno dodat, návrháři OBLIQUE se neřídí módními diktáty, ovšem jdou si zcela svou vlastní cestou.

Jak jsem zmínila už v úvodu, naprosto božské jsou na italské módě značky OBLIQUE střihy.  Jsou opravdu velice propracované, každá věc je už jen střihem zcela výjimečná.

Na oblečení OBLIQUE často najdete rafinované průstřihy, řasení, volánky, nebo ozdoby – řetízky, výrazné cvoky, kapsy, nebo navlékací rukávy oddělené od samotného topu.

Ať už si od tohoto brandu vyberete šaty, kalhoty, nebo „jen“ top – třeba svetřík, nebo halenku, každičká věc nepostrádá svůj vlastní styl.

Naprosto božské jsou ovšem šaty! Já sama miluji ryze ženskou módu a právě šaty nosím snad celoročně. A ty od OBLIQUE jsou rozhodně takové, ve kterých nezapadnete do davu. ;)

Moc krásné jsou i zmiňované svetříky, halenky – často lehce transparentní a tím velice sexy. ;)

Musím říct, že moc příjemné jsou i použité materiály. Ve všem, co jsem si oblékla, jsem se cítila přímo skvěle. Věci jsou pohodlné, ideální pro běžné denní nošení.

Co se barev týká, tak převládá nesmrtelná černá, často v kombinaci s bílou, šedou… Nechybí zde ovšem kousky ve vínové barvě, nebo temně zelené – právě tyto barvy jsou oblíbené během podzimní sezóny.

Značka OBLIQUE nabízí i krásné kožené kousky – bundy, nebo úchvatné vesty…

…a za pozornost pak stojí i doplňky! Pásky, tašky, čepice…to vše se skvěle hodí kombinovat k jednotlivým modelům.

Krásné a originální věci, že? Na něco takového v běžných obchodech určitě nenarazíte! ;)

Butik Diverso najdete v Brně na Křenové 37, můžete nakupovat i přes Facebook butiku, viz odkaz níže.

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

ODKAZ: BUTIK DIVERSO / facebook
ODKAZ: BUTIK DIVERSO / instagram