Nová kolekce HUGO BOSS v pfb Concept Store

Opět vám budu pravidelně přinášet inspiraci z brněnského multibrandového obchodu pfb Concept Store! Mají tu celou řadu jedinečných značek s pestrou nabídkou krásných věcí, které si vaši pozornost určitě zaslouží. :) Dnes vám představím novinky od značky HUGO BOSS, ale i božské kabelky od značek PINKO a MARC JACOBS. Mrkněte na článek se spoustou fotek!

Brněnský multibrandový obchod pf Concept Store přináší na brněnskou módní scénu opravdu výjimečné značky, na které často v jiných obchodech v našem městě nenarazíte.

Patří mezi ně rozhodně Karl Lagerfeld, Love Moschino, Pinko, Ted Baker… zkrátka, jedná se o jedinečné brandy, které se těší obecně velké oblibě. :)

Ovšem, dnes vám představím novou kolekci od značky HUGO BOSS – a musím sama říct, že je mi svým stylem tento brand čím dál bližší.

Dříve, než jsem koncept a styl módy Hugo Boss blíže poznala, považala jsem jsem tuto značku za poměrně usedlou. Ale, dnes mohu potvrdit, že to rozhodně tak není! Značka Hugo Boss má několik řad svých kolekcí, od těch vysoce elegantních, v duchu casual módy, až po sportovní.

Oblečení Hugo Boss má v každém případě naprosto dokonalé střihy. Co jsem si od této značky oblékla, vždy skvěle sedělo. Navíc, oblečení Hugo Boss je díky propracovaným střihům skutečně vysoce ženské – dokonale zvýrazňuje křivky ženské postavy.

Pár outfitů z nové kolekce značky Hugo Boss jsem vám v obchodě pfb Concept Store nafotila – jak můžete na fotkách vidět, tento brand opravdu nabízí oblečení jak pro běžné, každodenní nošení, tak i pro business look, nebo pro výjimečné příležitosti.

Mě zaujal kostýmek ve vínové barvě, sako i kalhoty dokonale padnou a vypadají dobře jak ve vzájemné kombinaci, tak i zvlášt, třeba ve spojení s bílou košilí, sako můžete vzít třeba i k džínům.

Naprosto boží je pak i tato kožená bunda! Má velice propracovaná střih a i použitá kůže je velice příjemná, měkoučká…

Super jsou i jednoduchá trička v několika barvách s nápisem brandu „Hugo Boss“. K džínům naprosto perfektní!

Ovšem, mimo outfity Hugo Boss jsem vám zde nafotila i překrásné kabelky značky PINKO, která je v portfoliu brandů pfb Concept Store nově.

Kabelky skutečně jedna hezčí, než druhá, že?

A moc hezké jsou také kabelky od značky Marc Jacobs, mrkněte. ;)

Už brzy vám tu představím novinky od další značky, kterou v pfb Concept Store najdete, máte se rozhodně na co těšit!

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie…

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12.

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram