Navštivte zážitkové květinové studio AMMI

Byly jsme se podívat na jednom opravdu krásném místě. Konkrétně já bych právě na takovém místě mohla trávit i několik hodin denně. Ale obě jsme tu byly naprosto okouzleny – milujeme kytky, milujeme doplňky, dekorace a vše, co k tomu patří. Jsme prostě klasické „ženské“:) A kde takový ráj plný krásných věcí najdete?

Květinové studio AMMI je zážitkovým květinářstvím. Prodejna je oázou dobré nálady a místem setkávání lidí, kteří mají rádi květiny a kteří je rádi darují. Na nás celé prostředí působilo už od prvního momentu moc pozitivně a mile.

Ohromilo mě, jak veliké studio je. Na ploše přes sto metrů čtverečních zde prezentují květiny, kytice, dekorace a doplňky. Většinu věcí na prodej tvoří ručně vyrobené originály. Nám se nejvíc líbily různé osobité doplňky, které vypadají prostě fanstasticky a které nikde jinde neseženete. Podívejte se třeba na tyto úžasné vázičky ve tvaru žárovek – geniální a jednoduchý nápad, který ve spojení s květinami vypadá velmi efektně:)

image

 

Už od prvního pohledu je zde opravdu z čeho vybírat – ať už jste příznivci čerstvých řezaných květin, suchých vazeb, umělých květin, nebo různých dekorací. Na své si tu přijde zkrátka každý:)

Dekorace si tu můžete nechat udělat i na míru – stačí, když sdělíte, jak by asi měla vypadat a do jakého stylu ji směřovat  a pak už necháte odborníkům z AMMI volné ruce – můžete si být jistí, že Vás tu vždy mile překvapí. Určitě se zde snaží ke každému zákazníkovi přistupovat s velmi osobním postojem, takže veřte, že tu pro Vás určitě vytvoří to, co si přejete – a vlastně něco navíc, dokáží totiž předčit Vaše očekávání.

image

Mezi nejoblíbenější tvorbu tohoto studia pak patří svatební a vánoční floristika a vazba dárkových kytic, na které jsou v AMMI opravdu experti:)

AMMI je místo setkávání lidí, kteří berou přírodu jako nekonečný zdroj inspirace a životní síly. Floristika je jejich životním stylem. Tvoření pro radost a krásu je jejich hybnou silou.

Ve studiu AMMI se samozřejmě prvky dekorací a květinových vazeb mění v závislosti na ročním období, kdy je každý čas roku něčím typický a charakteristický. Proto tu najdete právě během podzimu spoustu roztomilých dýňových kousků, věnce vyrobené z přírodních materiálů – z kaštanů, žaludů, dekorované listím…

Nadherné dekorace tu budou také o Vánocích, kdy si samozřejmě můžete vybrat to nejlepší laděné do mnoha různých odstínů a barev tak, aby celý koncept vyhovoval tématu Vánoc u Vás doma.

image image image

Svoje místo tu mají i nevěsty a svatební dekorace, kterých je veliké množství. Musím poznamenat, že když jsme se vdávaly my dvě, tak takový výběr tedy rozhodně nebyl, takže věřte, po návštěvě tohoto květinářství jsme trochu litovaly a s nadsázkou jsme poznamenaly, že bychom se klidně vdaly hned znovu – už jen kvůli tomu „vystylování“ vlastní svatby!:)

image image

Ve studiu AMMI je každopádně tolik nádhery, že ji nejde článkem popsat – na další krásné kousky se podívejte do naší fotogalerie. Nejlépe ovšem uděláte, když se tam sami vypravíte!

A my věříme, že o Vás bude postaráno tak dobře, jako o nás!

Děkujeme moc za krásné kytky, které jsme dostaly při odchodu:)

 

Kde studio AMMI najdete? Nejedlého 373/1, Brno – Lesná

WEBOVÉ STRÁNKY AMMI

FACEBOOK AMMI