AZ FITNESS BRNO – nejmodernější fitness v ČR

V Brně  máme nejmodernější fitness v ČR!

Dnes Vám představíme unikátní brněnské sportovně – relaxační centrum AZ Fitness. Proč AZ? Jednoduchá odpověď… Sídlí v naší nejvyšší budově AZ Tower.

AZ Fitness je rozprostřeno do třech pater, to samo o sobě vypovídá, že tam bude plno možností vyžití. Prostředí je velice příjemné, čisté, za barem je příjemná obsluha a všichni jsou ochotni Vám poradit. Pokud si říkáte, hmmm to bude asi jen pro „vyvolené“, tak jste na omylu. Ceny jsou jako všude jinde, ne-li nižší. Navíc AZ Fitness nabízí svým klientům spoustu výhod. Zkrátka snaží se tu o to, aby jste se zde cítíli dobře a zákazníků si váží.

kavárna

Co všechno na Vás v AZ FITNESS čeká?

CARDIO ZÓNA

Běžecké pásy, cross trainery a rotopedy Life Fitness Discover mají svoje vlastní programy. Co to znamená? Na svém přístroji se můžete připojit k internetu, takže svoje oblíbená videa a hudbu máte na dosah:) Také si můžete ukládat všechna data do svého tréninkového deníku. Tak máte dokonalý přehled o tom, jak jste si dali do těla.

crossaky

FITNESS ZÓNA

Tady si vyzkoušíte opravdovou lahůdku, a to stroje od světové jedničky Life Fitness Signature, která se stala oficiálním partnerem a dodavatelem vybavení pro OH 2014 v Sochi.

fitko

SILOVÁ ZÓNA

Zde je využito strojů Hammer Strenght. Tyto stroje jsou legendární jedničkou v USA. Vy si tak můžete vyzkoušet na čem trénují hvězdy NHL, NFL, MLB a NBA.

silová zóna

AZ FITNESS disponuje dokonce třemi sály! A každý si užijete úplně jinak:

Sál č.1 slouží pro FUNKČNÍ TRÉNINK

Funkční trénink je v poslední době čím dál tím více oblíbený. Prostě si to rádi tzv. „oddřeme“! Nachystány jsou pro Vás TRX závěsná lana, kettlebelly, medicinebally, boxovací pytle, plyometrické bedny, bosu, balanční podložky, gun-ex lana, hrazdy a mnoho dalších pomůcek.

Sál funkční trénink

Sál č.2  VYTÁPĚNÝ SÁL NA HOT YOGU

Speciálně vyhřívaný sál na teplotu 38 – 42 stupňů Celsia. Hot Yoga je kombinací statického strečinku, relaxačních a posilovacích cviků s použitím prvků pilates a yógy. Při cvičení je naším cílem zpevnění problematických svalových skupin, protažení celého těla a uvolnění svalů, které jsou přetěžovány vlivem každodenního stresu. Díky velkému teplu se svaly krásně nahřejí a zvětší se rozsah jejich pohybu. Toto cvičení je určeno pro všechny bez rozdílu pohlaví, věku nebo kondice.

hot-yoga1

Sál č.3 je určen pro SKUPINOVÉ LEKCE

Na své si přijdou všichni ti, co neradi cvičí sólo. Těšit se můžete na lekce pilates, yogy, piloxingu, fitboxu, užijete si cvičení „zdravá záda“, taneční lekce a další.

skupinové lekce

Pravidelně pro Vás AZ fitness pořádá semináře s odborníky.

A to pořád není vše!

Vy si totiž hned po cvičení můžete užít naprostou relaxaci ve wellness zóně! Je jen na Vás, co si vyberete, jestli se půjdete uvolnit do vířivky nebo prohřát do finské sauny. Dále jsou pro Vás připraveny vyhřívané lavice, parní lázeň, klasická a temná odpočívárna, zábavné sprchy. Zarezervovat si můžete privátní whirpool, který bude v tu chvíli jen Váš. Můžete tak prožít romantické chvilky s partnerem, vylepšit to můžete lahvinkou sektu a menším občerstvením, které je taky v nabídce.

wellness1

Jako třešinkou na dortu je venkovní terasa o rozměru 200m2.

Pokud počasí přeje, je to ta nejlepší varianta! Jen si představte, jak si můžete užít ranní lekci pilates nebo yogy při východu slunce. Crossfiťáci ocení obrovskou cross-workoutovou klec, která je určena k pořádnému funkčnímu tréninku.

terasaWEB

Nesmíme opomenout, že AZ Fitness myslí i na maminky, proto je tu umístěn i dětský koutek. V klidu si tak můžete jít zacvičit. Cena je pouze symbolická, a to 20,- na hodinu.

Tak kdo ještě váhá?:))

Oficiální web : AZ FITNESS

Facebook : AZ FITNESS/FACEBOOK