Nákupní tipy z Freeportu

Je tu další report z mé návštěvy v outletovém nákupním centru Freeport v Hatích. Dnes Vám napíšu o věcech, které stojí za to ve Freeportu koupit.

Začnu svojí oblíbenou záležitostí, kvůli které se do Freeportu vždy těším! Každý, kdo mě zná ví, že miluju čokoládu. Nedovedu si bez ní představit život. Tak, jak si dáváte kafe nebo cigáro a nějakou další závislost, tak pro mě je to právě čokoláda, kterou nutně potřebuji:) A když už ji konzumuju ve velkým, tak se snažím si vybírat ty nej. Mezi ně rozhodně patří čokolády od Lindt! Kdo ochutnal, ví, o čem mluvím.. Chuťové pohárky doslova chrochtají blahem! Právě ve Freeportu najdete obchod, který je věnován této dokonalé čokoládě Lindt. A když máte štěstí a jedete na nákupy v den různých akcí, tak si tu můžete nakoupit čokoládky i o 70% levněji. Takže se Vám může stát, že z obchodu odnášíte několik plných tašek a zaplatíte zlomek ceny, co obvykle. Pak z toho žiju i několik měsíců:) Podívejte se na tu nádheru!

image image image image image image

Jako další vychytávku z Freeportu považuji mini parfémy, které si tu můžete pořídit v obchodě Free Shop. Mě ty krásná balení doslova uchvátila. Je tu velký výběr značek a různých parfémů. Perfektní varianta do kabelky nebo jako dárek. Samozřejmě tu koupíte i parfémy normálních velikostí, ale tyhle miniaturky moc k dostání nejsou. Vím, že jsem je už několikrát hledala a bezvýsledně. V balení najdete několik druhů parfémů od jedné značky, takže můžete vyzkoušet, co Vám nejvíc sedne. Opět za bezkonkurenční ceny a hlavně tu najdete kvalitu! Nemusíte se obávat naředěných parfémů…

image image image image image image image

A teď pro Vás mám tip na spodní prádlo! Pořídit si tu totiž můžete luxusní kousky od značky LISCA nebo třeba MarieMelli a nedáte za ně majlant! V obchodě Skiny Huber, Vás totiž čekají poklady, co se spodního prádla týče. Na své si přijdou všichni, protože k dostání jsou všechny možné velikosti a druhy. Podprdy od MarieMelli za dvě stovky tu nejsou vyjímkou… Holky, to je kup, co! :) Ovšem kousky od LISCA jsou extra třída. Pořídit si tu můžete loňskou kolekci za bezkonkurenční cenu. Prodavačky jsou velice ochotné a rády poradí. Stačí říct, co hledáte nebo jaká je vaše představa a už k vám snášejí nádherný kousky. V obchodě jsou samozřejmě i další značky, jako Skiny Bugatti, Schiesser a další.

image image image image image image image image image

Samozřejmě, že takových tipů je ve Freeportu víc, takže příště se můžete těšit na další:)

Odkaz: FREEPORT/WEB
Odkaz: FREEPORT/Facebook