Beauty review – moje oblíbené produkty VICHY!

Je tady další kosmetická recenze, moje milované téma:) A já věřím, že právě toto téma, kdy si můžete přečíst o zajímavých a kvalitních produktech, baví i Vás, čtenářky blogu! Dnes Vám představím několik produktů, které mám ráda a které používám – od značky VICHY!

Právě značka VICHY už poměrně dlouhou dobu patří ke stálicím na poli respektované dermo kosmetiky. Je pojmenovaná podle francouzského městečka VICHY, jehož přírodní minerální prameny daly vzniknout jedné z nejslavnějších značek kosmetiky na světě.
Kosmetika VICHY je dermatology doporučována také lidem, kteří mají problematickou, nebo citlivou pleť – což je i přesně můj případ a můžu Vám potvrdit, že kosmetiku VICHY snáším opravdu skvěle.

Primární složkou kosmetických produktů VICHY je právě přírodní minerální voda, která je k lidskému tělu velmi šetrná, zklidňuje pokožku a napomáhá zvyšovat její obranyschopnost.

Na základě klinických testů bylo vyvinuto několik specializovaných kosmetických řad určených pro konkrétní typ pleti. K boji proti vráskám a stárnutí pleti můžete použít řadu Vichy Liftactiv. Populární řada Normaderm zajistí pleti intenzivní a hloubkové vyčištění včetně odstranění nežádoucího kožního mazu, řada Aqualia Thermal se zase postará o dokonalou hydratující péči po celých 24 hodin. Pro péči o pleť i během spánku je vhodné využít obnovující krém Vichy Neovadiol… Skvělé jsou také produkty k ochraně proti slunečnímu záření, nebo produkty dekorativní kosmetiky.

Já Vám dnes představím celkem 6 oblíbených přípravků, které ráda používám a které jsou, myslím, velmi kvalitní a hlavně, účinné.

Photo 06.10.15 11 30 34

Vzhledem k mému věku (32 let) má už moje pleť samozřejmě určité potřeby, které musím respektovat. V první řadě řeším hydrataci, dále anti age efekt – první vrásky se už také objevují:) A v neposlední řadě – také nedokonalosti pleti, které se mě také týkají – a právě nejrůznější nedokonalosti – zejména rozšířené póry, akné, nebo zvýšená produkce kožního mazu, trápí mnoho z nás.

Photo 06.10.15 11 07 27

Začnu tedy řadou NORMADERM, která právě proti těmto nedokonalostem bojuje. Řada NORMADERM má svými produkty vrátit pleti její zářivý a krásný vzhled a eliminovat nejrůznější problémy – jako jsou začervenání, akné, rozšířené póry… A právě tyto projevy trápí i mě… Sice ne nepřetržitě, ale je období, kdy má pleť nevypadá zrovna nejlépe – dáno nejrůznějšími hormonálními procesy, stresem, nebo také vnějšími vlivy, zejména počasím. A můžu Vám říct, produkty z této řady jsou opravdu skvělé!

Photo 06.10.15 11 08 35

Představím Vám tedy mé dva oblíbené – které používám kdykoliv je moje pleť v nějaké „nepohodě“… Tyto přípravky skvělě účinkují zejména proti akné – takže ty z Vás, které toto trápí, rozhodně vyzkoušejte!

1. NORMADERM – DENNÍ PÉČE – zkrášlující péče proti nedokonalostem pleti

Tento produkt je z celé řady NORMADERM vůbec nejoblíbenější! Jedná se o denní péči – tedy „krém“, který můžete používat v podstatě kdykoliv – ideální je také pod make up. Struktura je velmi lehká, řekla bych, že se jedná v podstatě až o fluid, což je pro ty z nás, co mají více mastnou pleť, rozhodně důležité. Tento fluid pleť rozhodně nezatěžuje, díky lehké konzistenci ho pokožka v podstatě okamžitě absorbuje, není tedy znatelný.

Photo 06.10.15 11 09 34

Cílem tohoto výrobku je pleť dostatečně hydratovat, a to až po dobu 24 hodin. Zároveň bojuje proti nedokonalostem pleti, působí proti skvrnám, které způsobilo právě třeba akné. Dodává pleti ztracený lesk a pružnost.

Photo 06.10.15 11 10 01

Tento výrobek je vhodný také pro citlivou pleť se sklony k alergiím, takže můžete používat i bez obav z různých reakcí. Odzkoušeno mnou, co mám opravdu silně citlivou pleť:) Nevadí mi ani lehká parfemace – je svěží a moc příjemná:)

Photo 06.10.15 11 10 55

Účinné látky – obsahuje formuli obohacenáou komplexem aktivních látek, která je nyní kombinovaná (kyselina salicylová + LHA) a obsahuje novou technologii (Air Licium + Phe-Resorcinol) pro účinné působení na skvrny a lesk pleti.

2. NORMADERM – NIGHT DETOX

Pokud se vzhledem své pleti opravdu nejste spokojeni a projevy nedokonalostí Vaši pleť zatěžují, doporučuji kombinovat výše popsaný produkt také s tímo – noční péčí! Právě tento zázračný krém Vám pomáhá vylepšovat stav pleti také v noci, zatímco spíte:) Eliminuje produkci kožního mazu, který je nejčastějším důvodem vzniku akné. Zbavuje pleť také všech nečistot a odpadních látek, což má za důsledek návrat jasu, pružnosti a krásného, prozářeného vzhledu!

Photo 06.10.15 11 11 24

Jedná se opět o velmi lehkou strukturu, která je tím pravým pro smíšenou, či mastnou pleť, kterou často ony nedokonalosti provází. Pokožka výrobek dobře snáší a absorbuje, v podstatě okamžitě po aplikaci. Parfemace je opět znatelná, ovšem lehká, naprosto stejně, jako u denní péče, kterou jsem popsala výše.

Photo 06.10.15 11 11 39

Opět ideální také pro citlivou pleť, snesla jsem bez problémů. Příjemné a hlavně, účinné! Už cca po týdnu pravidelného používání můžete vidět výsledky, kdy pleť vypadá opravdu lépe.

Photo 06.10.15 11 12 10

Účinné látky – Perlit + absorpční pudry, které napomáhají odstranit přebytečnou produkci mazu. Eperuline + LHA + Hepes + kyselina salicylová, které pomáhají odstranit nedokonalosti pleti.

3. AQUALIA THERMAL – DYNAMIC HYDRATATION POWER SERUM

Dále Vám představím dva mé oblíbené produkty z hydratační řady AQUALIA THERMAL.
Hydrataci pleti jsem začala výrazněji řešit až nedávno. Musím se přiznat, že jsem měla za to, že se mě potřeba hydratovat moji pleť nějak netýká, primární pro mě byl boj proti prvním vráskám. Až díky dobře vybraným hydratačním produktům jsem zjistila, že je to právě dostatečná hydratace, která může také eliminovat vrásky. Skvělé přípravky pro hydrataci jsou i tyto dva od VICHY – začnu hydratačním sérem!

Photo 06.10.15 11 12 49

Toto zázračné sérum zajišťuje dostatečnou hydrataci na VŠECH partiích obličeje, neboť během dne dochází k nerovnoměrné dehydrataci některých částí obličeje. To se pak podílí na vzniku vrásek, pleť vypadá unaveně. Toto sérum zajišťuje rovnoměrné rozmístění vody po všech zónách obličeje.

Photo 06.10.15 11 12 58

Sérum má lehkou, řekla bych až gelovou, mléčně zabarvenou texturu, rozhodně nelepí a také nemastí. Ideální pod běžný krém, k použití ráno i večer. Parfemace lehká, příjemná, otestováno i citlivou pletí – bez problému:)

Photo 06.10.15 11 13 16

Účinné látky – exkluzivní kombinace Termální vody z Vichy (10 %) a hydratačních sacharidů (kyselina hyaluronová, aquabioryl a ʎ-karagenan) napomáhá rovnoměrné distribuci hydratace do všech partií obličeje pro svěží a zářivý vzhled pleti vláčné na dotek.

4. AQUALIA THERMAL – NIGHT SPA

Jak už název napovídá, jedná se o noční hydratační péči, krém, který Vaši pleti dodá potřebnou hydrataci během noci. Tento krém je vhodný také pro citlivou a unavenou pleť, což je přesně můj případ. Dodává pleti vše potřebné, a to samozřejmě i hydrataci, během noci. Pleť vypadá ráno opravdu svěžejší a jasnější.

Photo 06.10.15 11 13 46

Opět se jedná o lehký krém, fluidního charakteru – má lehounce modré zabarvení, což příjemně evokuje onu hydratační složku. Proti hydratačnímu séru je produkt víc mastný, což oceňuji, přece jen se jedná o krém. Parfemace opět přijatelná.

Photo 06.10.15 11 13 54

Účinné látky – dodává pleti intenzivní hydrataci díky obsahu kyseliny hyaluronové a zklidňující a regenerující Termální vody z Vichy bohaté na 15 pleti prospěšných minerálů.

Photo 06.10.15 11 14 14

5. LIFTACTIV SERUM 10

Další produkt je z řady LIFTACTIV, která bojuje proti vráskám. Mě nejvíc trápí první vrásky hlavně kolem očí – proto jsem si vybrala i tento přípravek.

Photo 06.10.15 11 14 53

Je vhodný právě pro ty z nás, co začínají pozorovat projevy prvních vrásek v očním okolí, dále patrnou ztrátu jasu a pružnosti v těchto partiích. Sérum má i liftinový efekt, krásně Vám pokožku vypne, posiluje zároveň i řasy, kterým navrací hustotu a pevnost. Skvělý i pro citlivé oči, za což jsem opět moc ráda:)

Photo 06.10.15 11 15 02

Struktura lehkého gelu, který nelepí, perleťové zabarvení. Pokožka opět tento přípravek dobře absorbuje, Vy ho vůbec necítíte. Parfemace, bych řekla, že není žádná, což je pro produkty pro péči o oči dobré.
Skvělé je, že ekekt je u tohoto produktu patrný velmi záhy po aplikaci, kdy se oči zdají víc prozářené a vrásky méně patrné.

Photo 06.10.15 11 15 27

Účinné látky – vědecký výzkum Vichy identifikoval a vybral Rhamnosu, přírodní aktivní látku koncentrovanou v 10 stimulující Derm Source. Její účinnost proti stárnutí byla prokázaná pod zkušebním protokolem, inspirovaná medikálním výzkumem a oceněna 7 patenty.

6. TEINT IDEAL – fluidní make-up

Poslední produkt, o kterém Vám chci napsat, je lehký, fluidní make up TEINT IDEAL.

Photo 06.10.15 11 15 53

Na produkty dekorativní kosmetiky jsem zatížená, zejména na make-upy, které jsou zásadní pro hezký vzhled pleti. Tento make up je moc příjemný, lehký, na pleti rozhodně nepůsobí nějak hutně a není příliš patrný.

Photo 06.10.15 11 15 58

Lehká, fluidní textura se dokonale přizpůsobuje pleti, kterou nezatěžuje. Krytí je, řekla bych, střední – což mi postačuje. Parfemace je lehká, příjemná, snášenlivost i citlivou pletí.

Photo 06.10.15 11 16 23

Udržuje pleť po celý den hezky upravenou a čistou.

ODKAZ: VICHY/web
ODKAZ: VICHY/facebook

Kosmetiku VICHY koupíte v lékárnách – v Brně doporučuji Chytré lékárny, kde mají velký výběr všech produktů.
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/facebook