Modelkou na starý kolena…:) ELISHA a nová kolekce!

Budu k Vám upřímná… Návrhářku Elišku Tomkovou ze studia ELISHA mám opravdu ráda. Za prvé – je to moc příjemná dáma, se kterou se hezky povídá, je milá, snaží se Vám vyhovět a je vidět, že je pro ni opravdu důležitý osobní přístup. Za druhé – navrhuje a šije krásné věci. Módní, elegantní, velmi ženské…zkrátka, v jejích modelech se budete cítit skvěle! A za třetí – Eliška mi opět dala příležitost stát se zase na chvíli modelkou – a nafotit její novou, aktuální kolekci:)

IMG_8199

Já už sama sebe beru jako takovou „modelku v důchodu“. Nejsem už nejmladší (modelingu dnes vládnou ultra mladý holky) a modelkovskou profesi jsem už tak nějak pověsila na hřebík:) Zkrátka, nebudu se „cpát“ někam, kde už dávno nemám co dělat a ráda přenechám svoje místo mladším, hezčím a novým…:) Ale i tak, stále ve mně někde je trochu té „touhy“ si ještě stoupnout před objektiv, nebo se projít po mole…:)

Kdo mě zná, ví, že jsem – i když se tak možná nejevím – velký exhibicionista:) A právě modeling je profese, kdy můžu svůj exhibicionismus pustit a nechat projevit…:)))
Zkrátka, jsem ráda, když občas ještě dostanu nějakou příležitost, díky které můžu mít zase aspoň chvíli pocit, že nepatřím ještě úplně do „starýho železa“:)

IMG_7901

A právě tuto příležitost mi dala – už podruhé – návrhářka Eliška Tomková. Nafotila jsem totiž už její letní kolekci (více ZDE) a nyní jsem dostala možnost nafotit i novou, podzimní.  

IMG_8158

Můžu Vám rovnou říct, všechny modely byly moooc krásné! A jak už jsem si u Elišky několikrát ověřila – i když by Vás jednotlivé kousky na ramínku třeba neoslovily, oblečené vypadají skvěle!

Nejvíc mě dostaly tzv. „oversize“ kabáty. Tomuto trendu jsem ještě loni vzdorovala – obrovské kabáty mi přišly vyloženě neženské, zbytečně přidávající kila… Až díky Elišce a jejím modelům jsem oversize kabátům přišla na chuť.

IMG_8070

Mají zkrátka „šmrc“ – a opravdu, kila navíc Vám rozhodně nepřidají. Naopak, řekla bych, že díky nim zamaskujete nejrůznější nedostatky, které Vaši postavu trápí…

IMG_8178

Zamilovala jsem se také do této vesty. Stačilo ji obléct a už jsem věděla, že musí být moje:) Nesmírně pohodlná, měkoučká a příjemná. Ideální kousek oblečení teď na podzim – stačí vzít přes svetr a je Vám krásně teploučko!

IMG_8009

Krásné jsou také halenky – z lehounkého materiálu, jako pavučinka:) Dokonale padnou zastrčené do sukně, nebo kalhot! Jsou velmi ženské a já sama věřím, že bych právě takový kousek oblečení také nosila!

IMG_7901

Zaujaly mě také kousky šité z potištěné koženky – sexy a roztomilé zároveň, zajímavá kombinace! Obzvlášť kalhoty, skvěle padnou a zdůrazní hezky ženské křivky.

IMG_7848

IMG_7911

Tak co, vybraly byste si? Já rozhodně! Navíc – tím, že je Eliška návrhářkou, Vám jistě vytvoří a nechá ušít přesně takový kousek oblečení, který si přejete a který toužíte mít:) No uznejte sami, co je víc?:)

Prohlédněte si modely podzimní kolekce i krásné společenské šaty ve fotogalerii:)

STUDIA ELISHA najdete: Showroom je v Brně na Minské ulici 85. Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB

ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK