Na nákupech – v butiku Allora!

Někdy si říkám, jestli a kdy mě ta móda přestane bavit… :) Samozřejmě, v životě mám úplně jiné priority, než hezké oblečení, ale holky, co si budeme povídat, ulovit nějaký boží kousek na sebe, to vždycky zaručeně potěší… Nebo se snad pletu? 

Musím uznat, že můj pozitivní vztah k módě se i s věkem samozřejmě vyvíjí a mění, ale řekla bych, že v tom pozitivním slova smyslu. Vím, co si můžu dovolit vzít na sebe, jak věci kombinovat a dávat dohromady – v tom se doslova vyžívám!:) Móda mě zkrátka zajímá a považuji ji za svůj koníček – v rámci kterého se také zajímám, jaká je nabídka v mých oblíbených obchodech v Brně.

Upřímně, poslední dobou ráda nakupuji v menších obchodech a buticích, než v běžných, velkých řetězcích známých značek. Potrpím si na určitou originalitu a vyhledávám jedinečné a zajímavé kousky. Jedním z takových obchodů, kam ráda zajdu, je butik Allora, který najdete na Dvořákově ulici 14. Já jej objevila vlastně teprve nedávno – a už jsem Vám ho představila i tady, na blogu.

Výběr věcí v butiku Allora je opravdu ohromný – mají tady toho tolik, že pokud si budete chtít všechno pořádně prohlédnout, strávíte tu delší dobu. Ovšem, moc příjemnou!

Jedná se o italskou módu a také o autorskou kolekci MIA, kterou si navrhuje přímo majitelka butiku. Oblečení MIA se vyznačuje čistými, jednoduchými liniemi, pohodlnými materiály a zajímavými střihy.

Co se stylu týká, tak tu koupíte oblečení pro naprosto všechny příležitosti – ale převažují kousky pro běžné, každodenní nošení.

Ovšem, pořídíte tu i super šatičky na večírek, nebo slavnostnější událost!

Mě tu vždy zaujmou i nádherné košile – třeba ty v bílé barvě. Mají tu různé typy, v kombinaci například s krajkou, což je velký „must have“ této sezóny!

Super jsou i různé džínové věci – kalhoty, džínové bundičky, šaty, sukně. V každém případě se jedná o do detailu propracový kousek, který nepostrádá velkou dávku originality – zkrátka, budete v něm neřehlédnutelné.

Za mě tento butik rozhodně stojí za návštěvu – věřím, že tady to „svoje“ najdete, holky! :)

Prohlédnětě si spoustu dalších fotek z obchodu Allora také ve fotogalerii…:)

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákově 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook