Je tady čas grilování!

Konečně je venku teplo, taky z toho máte takovou radost? Já teda rozhodně ano! Dá se totiž dělat tolik věcí, po kterých mi v té šedivé zimě bylo už hodně smutno… A jednou z těch radostí, které k jaru i létu určitě patří, je i grilování. Právě o grilovaní Vám chci dnes napsat – mám pro Vás totiž spoustu zajímavých tipů od školy vaření Kuliner Plus, díky které můžete zažít skutečné „grilovací hody“ – na několik způsobů! Zajímá Vás víc? :)

Grilování je rozhodně fajn zážitek, v mnoha ohledech. Jste venku, na čerstvém vzduchu, ochutnáváte spoustu dobrot připravených jinak (než klasicky a nudně „na plotně“), pozvete přátele, děti si pohrají a do přípravy jídel se můžete zapojit vlastně všichni – třeba i muži, kteří se obvykle vaření vyhýbají (mluvím hlavně ze zkušenosti u nás doma…:).

A pozor, grilování rozhodně není jen o tom „hodit kus masa na rozpálený gril“. I u této na první pohled jednoduché přípravy jídel můžete popustit uzdu své fantazie – grilovat se dá vlastně téměř cokoliv, potraviny na gril můžete i všelijak upravovat, nakládat… Ke grilovaným dobrotám se zase pak hodí nejrůznější zajímavé přílohy, zelenina, ale i dipy a omáčky…

Pokud je tedy grilování i Vaším koníčkem a zajímá Vás, jak se v tomto směru zdokonalit, nebo pokud toužíte zažít skutečné „grilovací hody“, se vším, co k tomu patří, mám pro Vás moc zajímavý tip!
Brněnská škola vaření Kuliner Plus, kterou jsem Vám tady, na blogu, už představila, totiž nabízí právě pro grilování speciální kurzy, ale také realizaci soukromých grilování, třeba u Vás doma, ovšem pod taktovkou profíků!

Pro všechny fanoušky grilování, ale i ty, kdo se chtějí naučit správné postupy, jsou určitě lákavé právě kurzy grilování – účastníci grilují na speciálních grilech BGE (Big Green Egg) – jsou to grily na dřevěné uhlí, které jsou v současné době moc populární.

Mimo to Kuliner Plus nabízí realizaci grilování pro kolegy, zaměstnance, nebo celé teamy – třeba jako netradiční teambuilding.

Ovšem, s týmem školy vaření Kuliner Plus můžete uspořádat i soukromé grilování, narozeninové oslavy – a to i u Vás doma. Využít můžete vlastní gril a nebo Kuliner Plus gril zajistí. Veškerá Vaše přání rádi upraví přesně na míru, dle Vašich požadavů.

A závěr léta, v ohledu grilování, bude už tradičně patřit dětem, které se mohou s prázdninami rozloučit právě na dětském kurzu grilování.

No uznejte sami, zní to velmi lákavě, že?:)

Školu vaření Kuliner plus najdete na adrese Bohunická cesta 727/15, v Moravanech, jen malý kousek od nákupního centra Futurum.

ODKAZ: KULINER PLUS / web
ODKAZ: KULINER PLUS / facebook