Představuji: butik ALLORA!

Dnes bych Vám chtěla představit další velmi zajímavý obchůdek s módou, který máme v Brně a holky, rozhodně tedy stojí za pozornost. Mají tu totiž obrovský výběr krásných věcí, navíc za přijatelné ceny. Už jste slyšeli o butiku ALLORA na Dvořákově? 

Myslím, že co se módy a oblékání týká, nikdy není na škodu seznámit se s novými a zajímavými obchody, které mají co nabídnout – alespoň věřím, že my, ženy, které se rády hezky a originálně oblékáme, vždy oceníme tip – kde můžeme koupit něco hezkého na sebe.:) Jeden takový tip bych Vám dnes chtěla dát!

Na Dvořákově ulici 44/14 jsem objevila zajímavý butik – jmenuje se ALLORA a mají tu fakt moc pěkné věci, navíc úžasný výběr – upřímně, tak dobře zásobený butik jsem hodně dlouho neviděla…:). Co mě také potěšilo, ceny tu rozhodně nejsou nijak děsivé, naopak, jsou naprosto přijatelné.

Co přesně v butiku ALLORA najdete? V první řadě italskou módu od celé řady značek. Stylově se jedná o sportovně – elegantní módu – jak jsem si tak prohlížela jednotlivé kousky, řekla bych, že si tady „to svoje“ najdeme asi naprosto každá.

V obchodě ALLORA mají jak více sportovní kousky – třeba úžasné tepláčky, pohodlné šaty, džíny…, ale i elegantní záležitosti – tylové sukně, šaty, zajímavé topy, saka, bundičky…

Navíc – můžete si zde koupit i autorskou módu majitelky obchodu, řadu „MIA“ – ta mě zaujala opravdu moc! Jsou to krásné věci, v jednoduchém designu, vše úžasně pohodlné, krásně barevné… Za zmínku z řady MIA stojí třeba tyto šaty – hodí se i přes džíny a oblečené vypadají nádherně, nesmírně žensky!

Butik ALLORA nabízí i aktuální trendy kousky – nechybí tu oblečení v současných módních barvách, jako je třeba oblíbená khaki, pudrově růžová – mimochodem, tyto dvě barvy vypadají ve vzájemné kombinaci perfektně, že?:)

Moc se mi tu líbily i různé topy – třeba toto zajímavé, elegantní tílko ze sametového materiálu. Úžasné je i body z krajky – navíc, je i velmi pohodlné a příjemé.

IN jsou také volné košile v pánském stylu – i ty tady najdete. Skvěle se hodí jak k džínám, tak ke krátkým kalhotům. Nebo se dají nosit i coby šaty.

Aktuálně jsou stále oblíbené i tylové sukně v různých délkách. A rozhodně neplatí, že se jedná o oblečení pouze na slavnostní příležitosti. K tylové sukni se skvěle hodí třeba i tričko s potiskem, nebo kožená bunda – „křivák“. Vznikne tak sportovně – elegantní outfit, který rozhodně nepostrádá originalitu.

Zkrátka, věci v obchodě Allora stojí za to – a pokud Vás móda baví stejně, jako mě – myslím, že byste o tomto butiku měli rozhodně vědět – a co líp, stavte se na tu parádu tady omrknout i na vlastní oči. Myslím, že s prázdnou neodejdete…:)

Prohlédnětě si spoustu dalších fotek z obchodu Allora také ve fotogalerii…:)

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákově 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook