Můj vyzkoušený tip pro posílení imunity celé rodiny

Příchod podzimu je pro naše zdraví rozhodně tím náročnějším obdobím – alespoň, já to tak vnímám, vidím to i u svých dětí, objevují se rýmy, nachlazení, virózy… A věřím, že podobné situace zažívá mnoho z vás. Proto to chce myslet na posílení imunity. Chci vám dnes dát tip na jeden skvělý přípravek, který mám už roky odzkoušený a osvědčil se mi výborně. Jmenuje se Colostrum – už jste o něm slyšeli?

Já se právě s Colostrem setkala už před několika lety – a to díky mojí mamince, která se obecně hodně zajímá o zdravý životní styl a pracovala také pro různé farmaceutické firmy. Colostrum mi doporučila, když moje děti byly malé a právě bývaly hodně často nemocné.

Pokud máte děti – asi to sami dobře znáte. Jakmile děti nastoupí do jeslí, školky, zkrátka někam do kolektivu – většinou začnou bývat častěji nemocné. Znám to dobře i z případů svých kamarádek a dalších rodičů. A pozor – od dětí pak často nemoc chytneme i my, dospělí, pro které jsou dětské rýmečky, kašle, obzvlášť nepříjemné (často se z nich dostáváme hůř, než děti).

Zpátky ale ke Colostru – tenkrát jsem si ho pořídila a začali jsme ho celá rodina brát. A opravdu můžu potrvdit, že se u nás doma četnost onemocnění snížila. A pokud už nějaké to nachlazení přišlo, dostávali jsme se z něj mnohem snáze.

Co tedy Colostrum vlastně je a včem spočívá jeho výjimečnost?

Colostrum (kolostrum) je zjednodušeně řečeno „první mateřské mléko“. Po narození je mládě, které bylo v těle matky chráněno jejím imunitním systémem, bez ochrany – imunity. Tu potřebuje rychle získat a tak se děje právě díky colostru. Kolostrum však není prospěšné pouze pro mláďata. Naopak, jeho účinky ocení i dospělý jedinec.

Colostrum, které právě tento produkt obsahuje, je dobytčí – právě dobytčí colostrum je totiž z 99% stejné, jako to lidské. Je to dáno podobností prostředí, ve kterém se dobytek a lidé pohybují. Důležitá je však kvalita zpracování, protože je důležité, aby se při něm zachovaly citlivé látky. Colostrum se získává z prvních 2 dojení během 12 hodin po otelení, aby bylo zajištěno co největší množství cenných látek. Odebírají se pouze přebytky colostra. Kráva vyprodukuje zhruba 10 litrů, tele však vypije jen asi 3 litry.

Firma LR, která Colostrum vyrábí a zpracovává, dbá na nejvyšší kvalitu, kterou zaručuje pravidelnými rozbory a kontrolami.

Mimochodem, právě s firmou LR mám výborné zkušenosti i v ohledu jiných produktů – vynikající je i jejich Aloe Vera gel, nebo přípravek Beauty Elixir – ten jsem vám tu na blogu také představila – více ZDE.

Colostrum je vynikající právě na posílení imunity a také jako podůrný přípravek při léčbě onemocnění. Jeho příznivé účinky se připisují také při léčbě rakoviny – kdy látka obsažená v kolostru – laktoferin – zpomaluje růst metastáz.

Příznivé účinky Colostra jsou rovněž i u alergických projevů, autoimunitních onemocnění, celkově Colostrum zlepšuje veškeré funkce organizmu.

Colostrum od firmy LR je k dostání jak v kapslích, tak i v tekuté formě.

Colostrum je také velice účinné na nemoci trávicího ústrojí – na virové a bakteriální průjmy, záněty, skvělé je ho i užívat během léčby antibiotiky. 

Colostrum je také vynikajicí pro sportovce:

Pro sportovce je Colostrum výborným, naprosto přírodním, podpůrným prostředkem pro zvyšování vitality a přirozené výkonnosti a pomáhá také s bojem proti stresu.

Díky růstovému faktoru působí na nárůst svalové hmoty a na léčbu starých zranění svalů, kostí a kůže. Svaly dokáže regenerovat, a v případě jizev v kostech, pomůže tyto až do 1 cm zatáhnout.

Umí nakopnout imunitní systém a zvýšit fyzickou kondici při intenzivním tréninku.

Colostrum od LR je bez anabolik a je 100% přírodní. Mezinárodní Olympijský Výbor vydal prohlášení o Colostru, které potvrzuje, že Colostrum není považováno za doping!  V jakémkoli odvětví profesionálního sportu nemusí být tudíž užívání Colostra tajeno nebo dokonce jakkoliv „maskováno“. Umožňuje větší počet tréninkových jednotek a má příznivý vliv na tělesnou stavbu. A to vše zcela bez obav o výsledky dopingových testů.

LR dbá na kvalitu: zpracovává kolostrum od krav z rakouských, italských a švýcarských pastvin a dává velký důraz na menší chovy. Každá lahvička colostra od LR má označení šarže, a tak je dokonce dohledatelná konkrétní kráva, která nám colostrum poskytla. 

SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH je největší světová testovací a certifikační společnost. Funguje od roku 1878. V současnosti se společnost rozrostla a získala významné jméno na světovém trhu jako ochránce spotřebitelů, kdy provádí nákladné testy.

Jak objednat?

Můžete objednávat přes tento odkaz: www.viacomplex.cz