Představuji: YOGA i-D studio

Také si rádi zacvičíte jógu? Pro mě je právě jóga jedno z nejpříjemnějších druhů cvičení, protáhne, procvičí se u ní tělo a zrelaxuje mysl. K józe mám blízko už od dětsví, kdy ji předcvičovala moje maminka – a tak si jógu dodnes ráda zajdu zacvičit. I proto jsem přijala nabídku a zašla omrknout zbrusu nové jóga studio v centru Brna – které najdete na Poštovské 3. Je to tady opravdu moc příjemné, moderní, stylové a i lekce jógy zde byla naprosto super! Víc v mé dnešní reportáži! ;)

Jak jsem nastínila v úvodu, právě jóga mi byla odjakživa blízká. Moje maminka dělala, když jsem byla malá, lektorku jógy a tak jsem právě s tímto druhem cvičení byla často ve styku. Jógu jsem tedy začala cvičit už v období svého dětství, kdy se cvičila především jóga klasická. Vzpomínám si, že mě bavilo, coby dítě, jak se jednotlivé polohy jógy jmenovaly často podle zvířátek. :) I proto bylo pro mě to cvičení tenkrát ohromně zábavné. :)

Blízký vztah k józe mi vydržel dodnes – nejsem sice v ohledu tohoto cvičení žádný velký profík, ale i tak mě jóga baví.

I proto jsem souhlasila a přijala nabídku zajít si zacvičit do zbrusu nového studia YOGA i-D, které najdete v centru Brna, na Poštovské ulici 3.

Toto studio najdete v nově zrekonstruovaných prostorách domu, kde bývala dříve pošta, ve druhém poschodí. Studio je samo o sobě opravdu velmi prostorné, v jednoduchém a nadčasovém designu. Věřím, že se vám zde bude líbit. :)

Najdete zde dva velké sály na cvičení a samozřejmě, také patřičné zázemí, šatny, toalety, sprchy…  Celkově je koncept studia YOGA i-D stavěný na moderním a stylovém pojetí. Je to zde určené pro všechy, kdo mají rádi jógu, pro lidi, kteří se pohybují v centru Brna a rádi si během dne zajdou zacvičit… I proto se tu lekce jógy budou postupem času cvičit v průběhu celého dne, od rána až do večera, tak, aby každý, kdo se třeba právě pohybuje po městě, mohl najít časový prostor a na jógu si mohl zajít. Aktuální rozvrh najdete ZDE.

Jakou jógu si můžete v tomto studiu zacvičit? Možností je více – najdete zde lekce Hatha jógy, což je klasická jóga, dále se tu cvičí Ashtanga jóga, oblíbená Power jóga, Vinyasa, založená na rovnováze síly a pružnosti, pak také Yin – Yang jóga, určená pro partie zad a Relax jóga. 

Věřím, že všichni milovníci jógy, jakožto klidného, relaxačního cvičení, si tu najdou to svoje. ;)

Já si sem zašla na lekci Hatha jógy, v neděli večer. A bylo to úžasné! Dynamické, zábavné, ke konci relaxační. Přesně, jak jsem od tohoto cvičení očekávala. Skvěle jsem se protáhla, posílila svaly – musím říct, že mě druhý den po cvičení i lehce bolely, ale tak to má být, člověk má alespoň pocit, že něco dělal. :)

I lektor byl moc příjemný, milý a super bylo, že lekci vedl jak v češtině, tak i v angličtině – byl zde přítomen i cizinec – já jsem v cizojazyčném prostředí vždy ráda, člověk alespoň vstřebá cizí jazyk a něco se i přiučí. ;)

Zkrátka, za mě je toto studio v centru Brna naprosto super! Věřím, že jsem zde rozhodně nebyla naposledy – a vám doporučuji sem zajít taky, budete určitě moc spokojení! Mrkněte na rozhrh hodin, kde si můžete přímo udělat i rezervaci – ZDE.

Studio Yoga i-D najdete v centru Brna na Poštovské 3.

ODKAZ: YOGA i-D studio / web
ODKAZ: YOGA i-D studio / facebook
ODKAZ: YOGA i-D studio / instagram