Netradiční tip na vánoční dárek – poukaz od Con Gusto!

Možná si říkáte, že na články „s vánoční tématikou“ je ještě příliš brzy – rozhodně tomu ale tak není! Dva měsíce utečou, jako voda a Vánoce jsou tu. A to je potřeba si uvědomit – i v ohledu shánění vánočních dárků! Je lepší vše pořídit s předstihem a pak si už jen v klidu a pohodě užívat vánoční atmosféru. I proto vám postupně začnu přinášet nejrůznější inspiraci – právě na vánoční dárky. A budu se snažit o tipy originální – dnes tu jeden takový mám. ;) Co takhle k Vánocům darovat poukaz od Con Gusto, tedy poukaz na skvělé jídlo a pití, které si obdarovaný může užít v některé z brněnských restaurací, kterou si sám vybere? Víc informací v následujícím článku!

Řeknu vám, já právě tipy na vánoční dárky vždy ocením, protože se mi často stává, že jsem při výběru bezradná. Což o to, dětem se dárky kupují dobře, ale co pořídit dospělým, to už bývá často oříšek.

Proto vám chci dát tip na originální vánoční dárek, kterým zaručeně potěšíte – a vlastně koholiv! Con Gusto Brno, pod který spadá několik výborných brněnských restaurací, totiž nabízí k prodeji dárkové vánoční vouchery

A je pak už jen na obdarovaném, kde takový voucher uplatní. Na výběr je, jak jsem zmínila, několik brněnských restaurací, mezi které patří například restaurant a steakhouse Monte Bú, moje oblíbenená italská Ristorante Piazza,  nebo velice populární brněnská klasika – Pivnice U Čápa! Poukaz ovšem můžete upatnit také v Gelaterii Piazza v OC Omega, kde mají vynikající kávu i dezerty a nově také snídaně.

Nabídku dárkových vánočních poukazů si můžete prohlédnout a rovnou objednat ZDE – a pozor, hodnotu dárkového poukazu si můžete sami zvolit. Navíc není problém nechat na poukaz natisknout také osobní věnovaní.

Tyto vánoční poukazy od Con Gusto jsou ovšem i skvělým vánočním dárkem pro vaše obchodní partnery, nebo zaměstnance vaší firmy!

Navíc, na tyto poukazy si můžete nechat vytisknout logo vaší značky, firmy – čímž darovaný poukaz získá na více osobní hodnotě.

Dále Con Gusto nabízí k prodeji vína – i na ta si můžete nechat natisknout logo. Navíc si tu můžete vybrat již připravené balíčky s italskými dobrotami. ;)

Zkrátka – věnovat takový dárek je naprostou zárukou úspěchu! Dobré jídlo a pití si totiž rád vychutná naprosto každý, že?

ODKAZ: CON GUSTO BRNO / instagram