Novinky v obchůdku IvaDekor

Po delší době tu pro vás mám inspiraci na překrásné bytové doplňky, dekorace a další milé věci, které vám to doma mohou udělat ještě hezčí. :) Nedávno jsem se totiž zašla podívat do svého oblíbeného obchůdku IvaDekor – najdete ho v Brně na Horové (a nově i na Tišnovské ulici v Kuřimi). Nafotila jsem tu pro vás spoustu fotek pro inspiraci – mrkněte v následujícím článku!

Obchůdek IvaDekor jsem si zamilovala vlastně okamžitě, když jsem tu před dnes už roky byla poprvé nakupovat. Najdete tu totiž tolik překrásných věcí na jednom místě! Zkrátka, pokud sháníte bytové doplňky, dekorace, svíčky, nebo třeba milý dáreček pro někoho blízkého – tady si rozhodně vyberete.

Obchod IvaDekor je totiž skutečně dobře zásobený. :) Ať už hledáte dekorace v jakémkoliv stylu, jsem si jistá, že tu pořídíte. Co tu aktuálně mají?

Nejrůznější krásné sošky, postavičky – na ozdobu interiéru, mimochodem, tyto roztomilé postavičky jsou právě skvělým tipem na dárek!

Koupíte tu i překrásné hrníčky, keramické, nebo plechové…

…já tu obdivuji pokaždé i úžasné lapače snů! Mám jeden takový doma a stále patří k mým oblíbeným bytovým dekoracím.

K podzimu a blížící se zimě pak patří také svíčky – těch je v obchůdku IvaDekor skutečně veliký výběr! Mimochodem, opravdu spoustu tu mají oblíbených svíček od Yankee Candle – mnoho druhů vůní, velikostí, designů.

Já si pak oblíbila i svíčky od značky WoodWick – mají krásný design, božsky voní a navíc při hoření vydávají zvuk praskajícího krbu, pro dokonalou, hřejivou atmosféru domova super tip!

Omrkněte zde i dekorace určené jak pro interiér, tak i pro exteriér!

Koupíte zde i nejrůznější milé maličkosit – ozdůbky, plyšové hračky…

A mimochodem, už tu najdete i dekorace ve vánočním duchu! Co si tu ovšem velmi zaslouží pozornost jsou oblíbené hrající stromečky „Vánoční zvonění“. Mají je tu jak ve zlatém, tak i ve stříbrném provedení.

Pozor – za pozornost stojí i retro klasické, české, ručně malované vánoční ozdoby – no uznejte sami, nejsou nádherné? :)

Zkrátka, do obchůdku IvaDekor – ať už zavítáte do toho brněnského, nebo nového v Kuřimi, stojí za to zajet! Určitě tu objevíte něco překrásného, co se právě vám bude hodit. ;)

Na mnoho dalších fotek mrkněte i do fotogalerie! :)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16 a nově také v Kuřimi na Tišnovské 270, vedle známého železářství Staprop.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram