Tip pro krásu – Beauty Elixir od značky LR

Ráda bych vám dnes napsala něco o jednom opravdu skvělém přípravku, který jsem vám už představila na Facebooku svého blogu a upřímně, já jsem z něj přímo nadšená, je totiž neuvěřitelně účinný. Jedná se o „Beauty Elixir“ od značky LR, který je výborný pro perfektní stav vlasů, nehtů, ale i pokožky. Užívám ho už měsíc a efekt je opravdu poznat. Víc v dnešním článku! ;)

Na úvod – je mi jasné, že produktů, které slibují celkový přínos v oblasti krásy třeba zpevnění pokožky, eliminaci vrásek, zlepšení stavu vlasů, nehtů…je na trhu opravdu spoustu a je těžké se vyznat a najít takový, co opravdu funguje. Vyzkoušela jsem takových přípravků už poměrně dost, některé se neosvědčily vůbec, jiné v něčem ano…

Ovšem, dostal se mi do rukou přípravek Beauty Elixir od značky LR, který je svým složením opravdu zajímavý a unikátní. A i z důvodu, že právě značku LR znám a mám s některými z jejich produktů již své zkušenosti, jsem se rozhodla tento vyzkoušel.

Značku LR znám přes svou maminku, která mi od nich doporučila již dříve Aloe Vera gel, který je skvělý na zažívání, imunitu… A osvědčilo se mi také Collostrum, to je opravdu perfektní právě na zažívací trakt, na řešení problémů s ním spojených, a to jak u dospělých, tak i u dětí. Zkrátka, mám ke kvalitě přípravků od LR už určitou důvěru a i proto mě tento Beauty Elixir zaujal. Proč?

Důvodů je několik. V první řadě je to složení. Beauty Elixir obsahuje štěpená kolagenová vlákna – a právě to, že jsou tato vláka štěpená, je poměrně zásadní věc. Kolagen je dnes obsažený v mnoha přípravcích slibujících zlepšení stavu pokožky, vlasů a nehtů. Ovšem, v mnoha z nich tento kolagen štěpený není, a to je právě ten problém – naše tělo tento neštěpený nedokáže dobře vstřebávat.

Beauty Elixir obsahuje tedy kolagen štěpený a dále ještě jiné účinné látky – aloe vera gel, výtažky z borůvek, pomerančů, rozchodnice růžové, zeleného čaje – tyto látky slouží před negativními vlivy životního prostředí a celkově oddalují stárnutí.

Dále Beauty Elixir obsahuje kyselinu hyaluronovou, měď, zinek a vitamíny, coby aktivní komplex, který je účinný pro zdravý vzhled pokožky, vlasů a nehtů.

Další výhodou tohoto přípravku je snadné užívání a také chuť. Balení obsahuje 30 ampulí, na měsíc – každý den jednu. Nemusíte nic míchat ve vodě, zkrátka jen otevřete a vypijete – a je jedno kdy přes den (není nutnost užívat před jídlem, po jídle…).

Skvělá je i chuť, přípravek má příchuť dračího ovoce a chutná opravdu skvěle (což u mnohých přípravků „pro zdraví a krásu“ také není samozřejmostí).

Tak a teď to nejpodstatnější – účinek. Já Beauty Elixir užívám téměř měsíc a ten efekt je neuvěřitelný. Viditelný pro mě začal být už asi po 14 dnech a nejvíc jsem ho vnímala na zlepšení stavu pokožky. Pokožka se zpevnila, v obličeji mi zmizely drobné vrásky, hlavně na čele a kolem očí.

Celkově je kůže pevnější, hladší a pozor – vnímám i úbytek celulitidy. Na stavu vlasů a nehtů vnímám efekt až nyní, po měsíci, vlasy jsou pevné a krásně lesklé.

Zkrátka, pokud opravdu můžu nějaký produkt pro rychlé a efektivní zlepšení stavu pokožky, vlasů, nehtů…doporučit, tak za tento dám doslova ruku do ohně. :) Opravdu se mi osvědčil perfektně, takže vyzkoušejte! Už i měsíční užívání dokáže divy. ;)

Jak objednat?

Můžete objednávat přes tento odkaz: www.viacomplex.cz
Lze koupit v plné ceně, ale při vytvoření zákaznické karty je pak cena výhodnější, stejně tak při objednání kúry na 3 měsíce. 

A POZOR – nyní probíhá i zajímavá akce, kdy si ke každému objednanému balení Beauty Elixiru můžete vybrat za 1,- dárek, konkrétně:

Vitaactive – komplex vitamínů /hodnota 679,-
Nebo
Mind master Extreme – přírodní zdroj energie/hodnota 749,-
Nebo
Mycí emulze, pasta, vlasový tělový šampon /hodnota 863,-