IvaDekor – nový obchůdek v Kuřimi!

O brněnském obchůdku IvaDekor, který je na Horové ulici, vám tu píšu poměrně často – ráda sem chodím, mají tady úžasné bytové doplňky a dekorace. Proto musíte vědět, že IvaDekor nyní najdete také v Kuřimi, kde se nachází nová prodejna. A opět skvěle zásobená! ;) Nedávno jsem se sem stavila a nafotila vám tu spoustu fotek pro inspiraci. Mrkněte! :)

Brněnský obchůdek IvaDekor se těší mezi zákazníky velké oblibě – a není divu, nadete tady opravdu tolik krásných věcí! Pro radost, vám, nebo i někomu, coby milý dáreček.

A nyní je právě obchod se stejnou nabídkou otevřený nově, asi měsíc, také v Kuřimi – najdete ho přímo na jedné z hlavních ulic, na Tišnovské 270, vedle známého železářství Staprop.

Já se do nového obchůdku IvaDekor v Kuřimi nedávno zajela podívat a rovnou jsem tu pro vaši inspiraci nafotila fotky, ať máte přehled, jak to tady vypadá!

Nově zrekonstruovaný obchůdek je velký, světlý a všechny ty krásné věci tady máte hezky přehledně poskládané, takže prohlížet a vybírat si je opravdu radost. :)

Co se nabídky týká, tak je v Kuřimi obdobná, jako v obchodě na Horové v Brně. Najdete tady celou řadu bytových dekorací, doplňků, nejrůznější ozdobné sošky, dekorační plyšové hračky, závěsné dekorace, lapače snů… Je toho opravdu tolik!

Mě opět zaujaly krásné věci, které se hodí také do exteriéru, třeba na zahradu, balkon, nebo terasu… Jedná se o keramické dekorace, nebo kovové – třeba tyto plechové kobylky jsou naprosto úžasné, co myslíte? :)

Super je tady také sortiment svíček, nebo bytových difusérů. Kromě oblíbených značek Yankee Candle, nebo WoodWick, tu jsou i difuséry Millefiori, nebo svíčky a difuséry od pro mě nové značky Pirce’s, které voní intenzivně a skvěle.

V obchůdku IvaDekor v Kuřimi také pořídíte nyní tolik oblíbené plastové skleničky, které jsou skvělé na letní garden party, nebo třeba k bazénu. Vypadají úžasně – k nerozeznání od skleněných, jsou z recyklovatelného plastu a co je hlavní, jsou nerozbitné! ;)

Pořídíte zde také vhodný dáreček pro kohokoliv – třeba krásné keramické, nebo plechové hrníčky, přání s krásnými ilustracemi, pouzdra na telefony…

Moc se mi líbily také tato retro přáníčka, ty fotky a nápisy jsou tak výstižné! :)

Zkrátka, věřím, že si i v Kuřimi obchůdek IvaDekor získá spoustu lidí, kteří sem budou chodit moc rádi. A když budete mít cestu kolem, stavte se taky mrknout! ;)

Nový obchod IvaDekor najdete v Kuřimi na ulici Tišnovská 270, hned vedle železářství Staprop.

Na více fotek se podívejte také do fotogalerie! ;)

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram