Letní móda v Amande na Minské

Dnes trocha letní módní inspirace! Letní oblékání mě neuvěřitelně baví, je pestré, kreativní, je tolik možností co si obléci, že je mi až líto, že za pár měsíců je tu zase zima. I proto se musí letní móda pořádně využít! A pokud si chcete udělat něčím hezkým na sebe radost, zkuste se zajít mrknout do butiku Amande na Minské! Opět je tu spousta krásných věcí, které jsem vám pro inspiraci nafotila – přesvědčíte se v následujícím článku! ;) A pozor – začaly tu už i slevy! ;)

V Amande je vždycky z čeho vybírat! Ať už zajdete do původního butiku na Minskou, nebo do nově otevřeného butiku Amande 2, který najdete na Kallabově ulici 2 – tam mají více elegantní módu a oblečou se tady také pánové!

Dnes mám pro vás ovšem reportáž z butiku Amande 1 na Minské. Tady je to o více sportovní módě, ovšem koupíte tu i úžasné džíny, šatičky a sukně. A je toho tady opět spoustu – a spoustu nového!

Já vám tu pár krásných kousků nafotila – a opět na sobě, ať vše vidíte hezky v reálné podobě. ;)

Co tu aktuálně najdete?

Hlavní slovo mezi trendy materiály této sezóny má len – na léto je moc příjemný, vzdušný a pohodlný. Právě z lnu teď mají v Amande celou řadu krásných věcí.

Já zase miluju hlavně barvičky – odnesla jsem si tyto modré šaty / tričko. Jsou na první pohled jednoduché, ale s páskem (a i bez) udělají velkou parádu! A ta barvička!

Krásné jsou i vyloženě letní šatičky ve žluté barvě…

Naprosto úžasné byly tyto džínové kraťásky, jsou v boyfriend stylu, se spadeným sedem a třeba právě v kombinaci se lněnou košilí jsou super!

Omrkněte také krajkové a háčkované topy – tyto kousky se nosí už několik sezón po sobě a jsou nesmírně ženské a stylové.

A super tu mají i boty – já vám nafotila třeba tyto, s výrazným zdobením! Takové v Brně jen tak někde nenajdete. ;)

Jak se vám novinky v Amande líbí? Já myslím, že zase super! Stavte se omrknout, než budou fuč! :)

A POZOR – jak jsem psala v úvodu, v obou buticích Amande už začaly také letní slevy a výprodeje, stojí to za to! ;)

Na spoustu fotek krásných kousků z Amande se mrkněte i do fotogalerie! :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook