Letní kousky Diesel v GTF Store!

V našem oblíbeném GTF Store se objevila druhá část letní kolekce. To jsme si nemohly nechat ujít!

Barev se Diesel drží vesměs pořád stejně. Nejvíce jsou vidět dvě základní barvy, které se dají nejlépe kombinovat – černá a bílá. Na to Diesel sází a jede tak už celkem dlouhou dobu. Nenajdete tady však obyčejné kousky, které vidíte kdekoliv v obchodech. Každý model je něčím „promakaný“.

Vyzkoušela jsem na sobě 4 různé outfity. Všechny seděly jako ulité, materiály jsou viditelně kvalitní a pevné. A v našem nejoblíbenějším fashion stylu sportovní elegance:)

Tyhle pytlové šatičky, hodící se téměř na každou příležitost, byly moc pohodlné.

image

„Krtkovský“ lacláče jsou v kurzu, tak nesmí chybět ani v kolekci Diesel. Elastický, přesto pevný materiál drží tvar, takže se nemusíte obávat toho, že by se časem vytahaly. Což je u laclů celkem důležitý, protože mít obtáhlej zadek u tohoto typu outfitu se jen tak nevidí! Opět moc pohodlný.

image

Ze stejného pohodlného materiálu, jako jsou šaty na první fotce, je i tato sukýnka. Perfektně pružná, takže Vám nebrání v tom udělat delší krok, tak jako je u pouzdrových sukní zvykem. Můžete k ni oblíknout košili a vyrazit na schůzku nebo tílko, jako já a zajít třeba k vodě.

image

Poslední outfit, který jsem zkoušela, byly tyto super kalhoty a top se zipy. Mám ráda kalhoty, které zdůrazní postavu a tyto to rozhodně jsou. Navíc mají několik promakaných detailů, které určitě upoutají pozornost. Tyto kalhoty bych označila za takové ty „stálice“ – rozhodně vydrží několik sezón kvůli pevnému materiálu a díky propracování jsou nadčasové. Top byl volného stylu, lesklého, lehkého materiálu se zipy po obou stranách a kolem krku.

image

Další kousky taky stojí za podívání!

image image

Máme tu samozřejmě i něco pro pány!

image image image

V naší fotogalerii toho najdete ještě víc!

Prodejna GTF je v nákupní Galerii Vaňkovka, v prvním poschodí.

ODKAZ: GTF STORE/WEB
ODKAZ: GTF STORE/FACEBOOK
ODKAZ: GTF STORE/ESHOP