Kosmetika – otestováno: péče o ruce Oribe

Ve své dnešní kosmetické recenzi bych vám ráda představila tři skvělé produkty pro péči o pokožku rukou. Produkty jsou od značky Oribe, která je známá a proslavená zejména pro vynikající přípravky pro péči o vlasy. Nicméně, i kosmetika určená pro pokožku těla a rukou je dokonalá! Víc v následujícím článku…

Co se vlasové kosmetiky týká, je značka Oribe opravdu bezkonkurenční! Opravdu, tak výborné vlasové produkty jsem doposud zatím od jiné značky neobjevila. Hlavně šampon a kondicionér mi vyhovuje naprosto maximálně, vlasy po něm vypadají zdravě a nesmírně přirozeně. Mimochodem, mou recenzi vlasové péče Oribe najdete ZDE.

Kosmetika Oribe kromě toho, že je opravdu velice účinná a efektní, také nádherně voní – tu vůni si budete vychutnávat při každém použití, to jsem si jistá. ;)

Ovšem, kromě produktů určených pro péči o vlasy, nabízí značka Oribe také kosmetiku pro pokožku těla a také rukou.

A právě péči o ruce vám chci dnes představit!
Právě totiž aktuální období podzimu sama na pokožce rukou intenzivně vnímám – kůže je mnohem více suchá, než v létě, takže například bez krému na ruce si to nyní neumím představit. Mám navíc citlivou pokožku, takže vnímám na rukou i alergické projevy, často svědění, nebo pálení kůže.

Proto nyní věnuji péči o ruce zvýšenou pozornost. Používám krémy na ruce, masky, balzámy, nebo scruby – a ty vám chci dnes představit – právě od značky Oribe! Všechny produkty jsou bez parabenů, minerálních olejů, vazelíny, bez lepku a nejsou testované na zvířatech.

Oribe Cote d’Azur mýdlo na ruce
Úžasně voňavé a příjemné mýdlo! Věřte, že i zdánlivě obyčejná věc, jakou je mýdlo, může být přínosná pro pokožku. Toto mýdlo dokonale voní, má krémovou texturu a při mytí vytvaří bohatou pěnu.

Co je skvělé, tak mýdlo pokožku rukou dostatečně hydratuje a také vyživuje. I dlouhou dobu po použití se kůže na rukách nevysouší, naopak, je krásně vláčná, jemná a provoněná.

Za pozornost stojí i samotný obal mýdla – luxusní, ve zlatém designu. Mýdlo se tak stane i designovým doplňkem vaší koupelny. ;)

Oribe Cote d’Azur scrub na ruce
Přiznám se, scruby na ruce jsem nikdy příliš nepoužívala, ovšem, věřte, že dokáží s pokožkou až zázraky. Scruby odstraní odumřelé částečky kůže, nečistoty – pokožka je pak krásně hebká, jemná a na dotek příjemná.

Tento scrub Oribe opět dokonale voní – stejně, jako ostatní produkty z této řady. Používám cca 2-3x týdně, nanesu malé množství a masaží pokožku čistím. Následně opláchnu. Scrub obsahuje malé abrazivní částice pemzy, které provádí jemný peeling.

Perfektní je opět i obal – opět v luxusním zlatém designu. Co si mě ovšem získalo – tak spona na vytlačování z tuby, vypadá téměř jako šperk. :)

Pokud hledáte komplexní a ucelenou péči o pokožku rukou, tento scrub vám rozhodně nesmí chybět! ;)

Oribe Cote d’Azur krém na ruce
Krém na ruce je pro mě skutečnou nutností, tím nejzásadnějším produktem pro péči o ruce. Nosím jej u sebe neustále – i v kabelce během dne. Mimochodem, tento krém Oribe je dostupný také v menším balení, ideálním právě do kabelky.

Krém má velice příjemnou krémovou konzistenci, dobře se roztírá a pokožka jej snadno a rychle absorbuje, bez zbytkového pocitu nežádoucí mastnoty.

Nádherná je opět vůně, kterou budete z pokožky rukou vnímat dlouho.

Zkrátka, tuto luxusní péči o ruce si rozhodně zamilujete! ;)

Kde v Brně produkty Oribe koupíte? V několika kadeřnických salonech – například v Mimaxiv, Beauty Baru, Salonu Davida Škaroupka, Salonu Kateřina stříhá vlasy a Salonu Mint.

ODKAZ: ORIBE / web
ODKAZ: ORIBE CZ / SK – facebook
ODKAZ: ORIBE CZ / SK – instagram