Podzimní inspirace z Květinářství Galerie

Dlouho tu nebyl žádný článek věnovaný krásným květinám, co říkáte? :) Proto dnes pro vás jeden takový mám! Po delší době jsem se zašla podívat do mého oblíbeného květinářství v Brně – do Květinářství Galerie, které najdete v prostoárch OD Klášter na Josefské. Mají tu neskutečný výběr a ty vazby, kytice, dekorace, to je doslova pastva pro oči! Přesvědčíte se v mé následující reportáži se spoustou fotek… ;)

Co se výběru kytic, vazeb, květinových dekorací…týká, je pro mě právě Květinářství Galerie opravdu na prvním místě v Brně! Kdykoliv sem zajdu, nestačím se až divit, jakou krásu tu najdete. Navíc, jsou tu neskutečně ochotní, milí, vstřícní ke každému vašemu přání, udělají vám tu rádi jakoukoliv vazbu a kytici přesně požadavků, a to taky nebývá ve všech květinářstvích samozřejmostí.

Já už jsem vám právě o tomto květinářství na blogu několikrát v minulosti psala, ovšem nedávno jsem se sem zašla po delší době opět podívat a byla jsem opět moc mile překvapená z pestré nabídky. Aktuálně tu najdete vše samozřejmě laděné do podzimní atmosféry – spoustu té krásy jsem vám tu také nafotila, ať máte přehled a inspiraci!

Ať už sháníte podzimní vazby, dekorace, doplňky, rozhodně si tady to svoje vyberete! Mně se tu nejvíc líbí právě vždy hotové květinové vazby a věnce, v podzimních tónech jsou překrásné a jistě vám to doma zútulní!

Právě hotových věnců tu mají mnoho, různé barvy, velikosti, styly a druhy použitého materiálu. A pokud neobjevíte takový, který by vás zaujal, jistě vám tu udělají ten váš, vysněný, na přání.

Právě tyto věnce si můžete buď pověsit na dveře, skvěle ale vypadají i na stole, coby jedinečné dekorace.

Kromě květinových vazeb vám tu připraví i překrásnou kytici, pugét, nebo flower box!

Omrkněte zde i další bytové doplňky a dekorace – roztomilé sošky, obaly na květiny a další dekorační předměty!

Co se týká cen, to vás také určitě bude zajímat – musím říct, že vše, co tu nabízí, je cenově velice přijatelné, rozhodně se nemusíte bát nějakých přemrštěných, vysokých cen.

Za pozornost ovšem stojí i jejich služba rozvoz květin! A musím říct, právě kytice z tohoto květinářství jsou doslova pastvou pro oči – věřte, že takovou kyticí rozhodně potěšíte!

Jak se vám podzimní novinky z Květinářství Galerie líbí? Za mě nádherné věci, ze kterých je až těžké si vybrat, že? ;)

Na více fotek z Květinářství Galerie se podívejte i do fotogalerie.

Květinářství Galerie najdete na Josefské 516/1, v prostorách OD Klášter.

ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / web
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / facebook
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / instagram