Podzimní módní inspirace pro dětičky!

Podzim nám už běží v plné parádě – a proto vám přináším další podzimně laděnou módní inspiraci! Tentokrát ovšem pro dětičky! Nafotila jsem vám totiž krásné novinky v obchůdku Original Marines v Galerii Vaňkovka. A že je zde opět z čeho vybírat! Mrkněte na následující reportáž… ;)

Italská značka Original Marines nabízí opravdu nádherné věci pro děti všech věkových kategorií! Věřím, že tento brand už rozhodně znáte – v Brně je tato dětská móda dostupná už hezkých pár let. ;)

Obchod Original Marines najdete v Galerii Vaňkovka v přízemí – a věřte, je tady z čeho vybírat! Koupíte tu nejen krásné dětské oblečení, ale také doplňky, spodní prádlo, pyžamka, čepičky, nebo super batůžky – ty jsem tu teď obdivovala, vypadají skvěle, co říkáte? ;)

Aktuálně je zde už značná část podzimní a zimní kolekce – takže tu najdete i teplejší kousky, které děti v chladnějších dnech určitě užijí.

Super jsou nejrůznější bundy a kabáty! Zvláště pro holčičky tu mají opravdu překrásné kousky – ty bundičky, kabátky, klidně bych brala ve větší velikosti i pro sebe! :)

Když je řeč o holčičkách – tak pro ty tu mají naprosto božskou řadu s myškou Minnie – jsou to věci v kombinacích červené barvy a vypadají úžasně! Přímo i sestavené celé outfity z této řady opravdu stojí za to. A věřím, že i holčičkám by se takové věci moc líbily. ;)

I pro chlapečky tu mají moc hezké kousky! Nejrůznější mikinky, tepláčky, trička…a také s motivy oblíbených postaviček z pohádek!

Omrkněte také doplňky, které by se mohly hodit – mají tu super výběr třeba právě čepiček, šátků a šál na krk – přece jen, na podzim už je něco takového nutnost!

Za pozornost pak stojí i výběr spodního prádla – mají třeba i perfektní nátělníky, nedávno jsme je zde s kamarádkou kupovaly a jsou fakt super!

Oblečení od Origanl Marines má mimo krásný vzhled také dobrou kvalitu, dobře sedí a neničí se nijak ani častým praním.

Zkrátka, co se dětského oblečení týká, tak na tuto značku se rozhodně můžete spolehnout! Stavte se do obchůdku Orignal Marines mrknout, věřím, že se vám věci budou moc líbit. A nejen vám – ale i vašim dětem! ;)

Na spoustu fotek z aktuální nabídky obchůdku Original Marines mrkněte také do fotogalerie. ;)

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram